Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 vagy több gyerekes,30-35 év...

2 vagy több gyerekes,30-35 év körüli anyukák, ti hogyan öltöztök ebben a nagy melegben és szoliztok-e? Egy anyuka is nézhet ki hasonlóan, mint a lenti link?

Figyelt kérdés

Most hirtelen a Barátok köztös Kinga jutott az eszembe, ő szokott olyan mindenhol feszülős holmikat hordani. Ne magát a holmikat nézzétek, hanem a stílust. Több fajta képet kerestem, de nem tudom, hol keressem.

[link]

[link]

szerintetek hasonlóképpen már nem illik ennyi, így öltözködni?

2015. jún. 11. 12:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Két éves a fiam, tavaly még takargattam magam, mert volt még felesleg a lábaimon, de idén nyáron már a régi ruháimat hordom, persze vettem újakat is. Azért mert anyuka lettem, nem fogok zsákban járni, és adok magamra. Szerintem ha valakinek sikerül lefogyni terhesség után és jól áll rajta egy feszülős felső vagy rövid nadrág akkor azt miért ne vehetné fel?
2015. jún. 12. 06:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Akinek nincs hasa az hordjon olyan felsöt mint kinga ,én 35 éves korom után dobtam ki a nagyon rövid nadrágot ,most normál rövid nadrágot veszek fel illetve vidám felsöket.amikböl nem látszik ki a hasam .
2015. jún. 13. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!