2 vagy több gyerekes,30-35 év körüli anyukák, ti hogyan öltöztök ebben a nagy melegben és szoliztok-e? Egy anyuka is nézhet ki hasonlóan, mint a lenti link?
Most hirtelen a Barátok köztös Kinga jutott az eszembe, ő szokott olyan mindenhol feszülős holmikat hordani. Ne magát a holmikat nézzétek, hanem a stílust. Több fajta képet kerestem, de nem tudom, hol keressem.
szerintetek hasonlóképpen már nem illik ennyi, így öltözködni?
Jó neki, mert nincs hasa és jók a lábai :D
34 éves vagyok , arcra kb 25-nek nézek ki, de: a lábam görbe, a hasam nem ment vissza a 2 gyerek után teljesen. Hiába vagyok vékony amúgy.
Én térdnaciban vagyok, vagy leggings-ben, hosszú pólóval, trikóval. Nekem nem áll jól, ha feszül a hasamon a fölső. :/
Amúgy ha ilyen alakom lenne, én is öltöznék így mint a Kinga! :)
A forrónadrág nagy divat most, én nem találom ízlésesnek hogyismondjam löttyedt vagy túlsúlyos nőkön. Fölvenni meg eszem ágában sem volt soha életemben, pedig nem vagyok egy lelakott vagy drabális vagy slamopos nő, szimplán mert igazság szerint közönségesnek találom.
DE ha más fölveszi, az engem nem zaklat föl, max ha átfut rajta a tekintetem, és hát nem épp ez az alkat mint a "Kinga" a képen, akkor megállapítom, hogy el van kicsit rugaszkodva a valóságtól, de mivel nagyon sok nő nem az alkatának megfelelően öltözik, így ez nem hagy bennem semmilyen nyomot.
Manapság már hatvanévesek is tizenévesre való cuccokban járkálnak, úgyhogy elég nehéz kiríni a tömegből, hacsak nem egy ízléses és korodnak megfelelő összeállítással....
Szerintem ez a stílus csak a jó alakú, vékony lányoknak áll jól.
Én a gyerekek előtt 48 kiló voltam a 175 centimhez ,akkor hordtam ilyen ruhákat. Most, 3 gyerekkel és sok kilóval később eszembe sem jutna felvenni. Lehet, hogy én vagyok maradi, de szerintem egy anyának nem így kéne öltözködnie. Az egyik válaszoló által linkelt ruhák sokkal jobban illenek egy komoly, érett nőhöz, anyához.
én egyszer felvettem egy "Á" vonalú bordó pamutruhát, aminek a linkelttel ellentétben könyékig érő hosszú ujjúés nem selyem, engem úgy kinéztek az utcán! hogy soha többet, akadt anyuka, aki húzta a száját is..
felénk mindenki miniszoknyában, meg extra mini farmernadrágban jár, ezek után azt már fel sem merném venni.
hosszú farmernadrágban sülök inkább, és szürke hétköznapi felsőkben
11-es vagyok.
Nem tudom, jó-e... Már kaptam a munkahelyemen olyan beszólást 70 éves nőtől, hogy ő nem ad egy csitri szavára. :///
Nálam ez genetika, anyunak sincs ránca. Meg igaz, hogy használok alapozót, de nem kenem soha semmivel az arcomat, csak este zuhanyzáskor alaposan vízzel megmosom.
Amúgy meg a hasam is genetika... Anyunak sem ment vissza szülés után. :((((
Ezért akárki akármit mond, de irigykedek a lapos hasú anyukákra. :)
oh, hogy a 70 éves nénike.
szerintem az arc az egyik legfontosabb része az emberi testnek, tehát szerencsés lehetsz.
a has, több gyerek után ,meg szerintem tök természetes, hogy van és nem lapos. Nekem a köldököm nem ment teljesen vissza.. ilyen is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!