Ezek közül melyik fiú nevet választanád?
Figyelt kérdés
Bálint, Bence, Marcell, Milán, Levente, Kristóf, Zente, Kornél, Olivér, Szilárd.
Esetleg szóba jöhet még az Ármin, az Áron vagy az Ádám.
Vagy ha ezek közül egyik sem tetszik, akkor mit javasolnál helyettük? (Vezetéknév a Fekete lenne.)
Előre is köszi a válaszokat! :)
2015. jún. 10. 14:05
11/19 anonim válasza:
A párom Kristóf, a fiúnk Olivér. Jól hangzanak ezek is, de szerintem a legjobban az Ádám. :)
13/19 anonim válasza:
Nekem a nagy kedvencem az Olivér, tehát én ezt adnám, de jó még a Bálint, Ármin.
Lehetne még a Levente,de sok az e betű már.
16/19 anonim válasza:
Marcell, Milán, Levente, Kristóf
Esetleg Alexander? Fekete Alexander, vagy csak simán Alex.
18/19 anonim válasza:
Marcell a legszimpatikusabb a nevek közül, én ezt választanám. Ami még esélyes lehetne: Milán, Olivér, Áron, Ádám. Vagy esetleg András, nekem nagy kedvencem.
19/19 anonim válasza:
Én a Marcell nevet választanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!