A szülés tiszta óta paranoiás vagyok . Ugye el fog múlni? Mondjátok hogy nem őrültem meg!
3 hete szültem, és nagyon rossz érzésem van állandóan, senkiben nem bízom, mindenkitől féltem a babámat. Pl. elmentünk sétálni, a legjobb barátnőm felajánlotta, hogy tologatja amíg beszaladok a Rossmann-ba, hogy ne kelljen a hideg légkondis boltba bevinni ebben a hőségben. OK, bementem, és végig izgultam, ilyenek jutottak eszembe, hogy mi lesz ha elviszi, amire kimegyek nem lesznek ott, ami nyilvánvalóan teljesen nonszensz, és én is tudom, hogy az ha normális ésszel belegondolok, de valahogy ilyen gondolatok cikáztak az agyamban.
Vagy anyósom vigyázott rá, amíg el kellett mennem a bankba ügyet intézni, akkor is ilyeneket láttam magam előtt, hogy épp leejti, stb.
Ugye nem őrültem meg??? Tudom, hogy hülyeségeket gondolok, de mégis előjönnek a gondolatok.
Mi van velem????? :(
Semmi bajod nincs, a szülés után én is hetekig rémeket láttam, de nagyon durvákat, nem is részletezem. Ahogy helyreáll a hormonháztartásod, el fog múlni. Addig meg próbáld meg elviselni magad valahogy! :)
Föl a fejjel, a legtöbben keresztülmegyünk ezen, nem vagy ufó! :)
Üdvözöllek a paramamik közt :)
Rajtam volt hordozókendőben és attól féltem, hasraesek.
Odamentem a billenősen nyíló ablakhoz a babával és elkezdtem félni, hogy valahogy kiejtem.
Fél méter mély medencében ülve az jutott eszembe, hogy megfullad.
Kikuszott az ötödiken az erkélyre, nekem már az járt a fejemben, hogy feláll és kitöri a biztonsági plexi üveget és kizuhan.
Vagy hogy raesik a forgó a fejére.
(túl nagy a fantáziánk az a baj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!