Szülés után babapunciból lehet salátás?
Figyelt kérdés
Vagy marad ugyanolyan?2015. máj. 26. 19:45
2/10 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy sokaknak kinyúlik, megerszkedik ott a bőr, sokan meg is plasztikáztatják emiatt. Csak most összeszedtem a bátorságot hogy személyes tapasztalatot kérjek.
2015. máj. 26. 19:49
3/10 anonim válasza:
Ez szerintem genetika. 3-at szültem, ugyanolyan. Nem lett csúnyább.
4/10 anonim válasza:
Én egy babát szültem. Pontosan olyan mint szülés előtt:)
Sőt párom örömére még szűkebb is lettem :)
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy lollo rosso-s lesz.
6/10 anonim válasza:
Szintén 3-at szültem,hüvelyi úton,nyoma sincs salátának,ugyan olyan csini maradt,mint volt(a párom véleménye is ez).
7/10 Wiky93 válasza:
Én is egy babàt szültem, immár 5hónapja és ugyanolyan mint volt :)
8/10 anonim válasza:
Az enyem -komolyan nem ertem, hogy hogyan..- szebb lett szules utan. Mintha valami intim plasztikan vettem volna reszt, holott csak egy pici gatsebet varrtak ossze es ennyi. Nem ertem.. szerintem ne aggodj
9/10 anonim válasza:
:D ezt a kérdést :D nem hiszem. nekem ugyanolyan. csak volt pár lila foltom egy darabig,de saláta nem lett
10/10 anonim válasza:
Szerintem te valamit félreértettél: nem a bőr nyúlik meg, nem a csiklók lesznek másmilyenek, hanem a hüvely tágul ki (és hüvelyplasztikát csináltatnak).
Persze látom, hogy akik ide írtak, azoknak mind azt mondják, nekik semmi gondjuk, de érdemes kicsit jobban utánaolvasnod, elég sokaknak van ilyen problémájuk, max. nem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!