Hátfájás, derékfájás a baba emelgetésétől?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy kinek meddig tartott a hát-, illetve derékfájása a pici emelgetésétől? Elmúlik egyáltalán? Természetesen a miómám is rátesz egy lapáttal az orvos szerint, de már eléggé nehezen viselem. Most lesz 9 hónapos és már elég régóta 10 kiló fölött van. Torna, krémek valamennyit segítenek, de nem sokkal jobb. Valakinek valami bevált módszer?2015. jún. 8. 10:25
1/2 anonim válasza:
Sajnos nincs jó módszerem, az én hátam-derekam is a gyerek emelgetéstől ment ronccsá, a 10 kg volt a határ nekem is, amit még bírtam. A második évében már be is csípődött a derekam, most már van, hogy 2-3 havonta is, most várom a kivizsgálást gerincsérv kizárására. Gyerek előtt kutya bajom sem volt, most meg ellátni is nehezen tudom magunkat. Bocsi.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Ma kiderült, hogy endometriózis áll a háttérben.
Neked jobbulást kívánok!
2015. jún. 9. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!