Kullancs a gyerekedbe?

Figyelt kérdés

Volt már? Lett valami gond? Bepirosodott,? Láz? Ne addj isten súlyosabb?

Tegnap szedtem ki a 2 évesemböl egyet, nagyon félek :(

2015. jún. 8. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia Szomszéd! :)

A mi doktornénk is azt mondta, hogy most már nem érdemes, majd tél vége felé kezdjük el a sorozatot.

Én minden reggel és este nézem a kicsi lábát, hogy nem kezd-e kokárdásodni. Kislányomba még nem fúrta be magát rendesen, időben észrevettük és kikaptam. Szerintem csak a bőrébe kapaszkodott még, és épp elkezdte az akcióját befelé.

Én már 2 éve vettem kullancskiszedőt. Először fémet, nekünk nem vált be, azóta az a kutyáé lett. Ezután vettem műanyagot, elvileg 1x használatos. Simán kikaptam vele a férjemből a kullancsot, így ennél maradtunk. 3 db van egy dobozban.

2015. jún. 8. 13:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Ne is mond...énis nézegetem. Nálunk a popólyukhoz közel volt, tehát pelusos felületen. Viccelődök is vele, hogy a fiam még a kullancsot is lekakilja :) Egy kicsi prros pötty van a helyén, szinte nem is látni. Nektek milyen a helye?

Egyébként azt mondta a védőnő, hogy ne csak azt a területet nézzem, ahol a kullancs volt, mert bárhol kijöhet rajta ez a kokárdásodás. Úgyhogy én naponta többször szemügyre veszem a gyereket.

2015. jún. 8. 13:28
 13/18 A kérdező kommentje:
És hol lehet venni ezt a műanyag kiszedőt? Patika?
2015. jún. 8. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Patikában vettem, nem is volt vészes az ára.

Kislányomon nem is látszik meg a kullancs helye, még nem fúrta be magát a bőrébe a kis mocsok. De most, hogy írod, mindenhol nézni fogom. Amilyen kis apróka, nem fog sok időbe telni.

2015. jún. 8. 20:41
 15/18 A kérdező kommentje:

Értem, akkor beszerzek énis pár darabot, köszi Szomszéd! :)

Köszönöm szépen mindenki válaszát, ha esetleg valakinek még van tapasztalata, szívesen elolvasom!

További szép estét :)

2015. jún. 8. 21:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok Szomszéd? Nálunk eddig minden oké :)
2015. jún. 16. 08:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! De jó! Nálunk sem jött ki semmi, szerintem megúsztuk!
2015. jún. 16. 12:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor, talán megúsztuk :)
2015. jún. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!