Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy számolják a napi átlagjöv...

Hogy számolják a napi átlagjövedelmet?

Figyelt kérdés
A 365 napból 180 napra kaptam X jövedelmet 100 napra Y összeget. A többi napra semmit. Akkor mi lesz a Gyed számításnál figyelembe vett napi bér?
2010. febr. 27. 11:02
 1/2 A kérdező kommentje:

((180*x)+(100*y))/280

vagy 365 -el kell osztani.

és annak a 70%-a?

2010. febr. 27. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom ,hogy a GYED a bruttó bér 75%-a. Én kiszámoltam így és nekem az az összeg jött ki amit kapok.

A napit pedig úgy tudod kiszámolni, hogy Bruttó bér*12(hónap) osztva 365(nap) így kijön, hogy napi szinten mennyit kapsz, és ha a napi összeget megszorzod az adott hónap napjainak számával (pl. 28) akkor megkapod, hogy mennyit kapsz majd meg márciusban(ugyebár mindíg az előzőhavit kapjuk).

Remélem tudtam segíteni!

Minden jót!

2010. febr. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!