Miért néznek rám úgy mint egy ufóra mert minden nap leszaladok egyedül a boltba ha a férjem hazaért a munkából és ez alatt a fél óra alatt a babám apával van otthon? Ez tényleg annyira gáz?
Figyelt kérdés
Valahogy összeszedettebben be tudok így vásárolni, nem kell a szatyrokat a babát és a babakocsit egyszerre felcipelni a harmadikra, és még a férjem is örül, hogy kicsit kettesben van a kisfiunkkal munka után.
De elég sok beszólást kaptam már ezért más anyukáktól, hogy "már megint lepasszoltad", "de jó dolga van valakinek" és hasonlók. Mintha legalábbis napokat töltenék a gyerek nélkül a medence partján koktélozva vagy nem is tudom. Kezd nagyon idegesíteni.
2015. jún. 2. 19:24
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
9-es neked mi a bajod?? :D Elgurult a gyógyszered? :D :D
Igen, látom hogy nem mindenki rosszindulatú, hiszen 10-ből 9 normális választ kaptam...
2015. jún. 10. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!