Melyik nevet választanád?
Figyelt kérdés
Emese, Emőke, Enikő, Eszter.
Melyik tetszik?
2015. jún. 2. 12:39
11/23 anonim válasza:
Egyiket se választanám.
Csak az Enikő tetszik.
13/23 anonim válasza:
Az Emese tetszik a legjobban, Eszter is elmegy. Enikő sosem tetszett, az Em(l)őkétől meg rosszul vagyok...
14/23 anonim válasza:
Ezekből az Enikő és az Emese, nincs baj amúgy egyikkel sem, bár az Emőkét biztos, hogy nem adnám, de amúgy viselhető név mind. Tetszeni kifejezetten egyik sem tetszik.
15/23 anonim válasza:
Eszter vagy Enikõ. Mesi és Emõ nem tetszik. Tudom ez csak becenév és lehet másképp is becézni, de ezek a leggyakoribbak és tuti h valaki így hívná...
17/23 anonim válasza:
Enikő ( az én kicsikémet is így hívják) :)
18/23 anonim válasza:
Mintha a férjem írta volna ki a kérdést, csak nála Emese helyett Edina szerepelne:)
Nekem amúgy az Enikő tetszik ezek közül legjobban, de az Eszter is szuper név.
19/23 anonim válasza:
Csak az Eszter. (15 éves lányom neve:)
20/23 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de az Enikő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!