Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen játékokat, elfoglaltság...

Milyen játékokat, elfoglaltságokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

2 hét múlva megyek "nyaralni" vagy nevezhetjük inkább bébiszitterkedésnek is... a lényeg, h 10 napig egy 9 éves kislányra kell vigyáznom illetve szórakoztatnom őt... (nem 2-en megyünk, csak nekem kell majd túlnyomórészt foglalkozni vele)

egyébként távoli rokonom, de már évek óta nem találkoztam vele... persze megyünk majd strandra is, meg erre-arra...

szóval strandon, otthon, illetve esti elfoglaltságokat is szívesen fogadok! :)

mivel szeretnek foglalkozni általában ekkora gyerekek? milyen 'kellékeket' vigyek, amik jól jönnek majd az unalmasabb órákban?

21/L

2015. jún. 1. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdeklődd meg, hogy miket szeret játszani, milyen természetű a kislány. Ez alapján segítséget kaphatsz ebben.
2015. jún. 1. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
én tuti vinnék társast meg kártyát,esetleg tollasütőt és labdát. játszhattok kincskeresőset is, ehhez nem kell vinni semmit, te kitalálsz neki feladványokat amiket ha megfejt az út végén várja egy kis jutalom, készíthetsz activity kártyákat is. meg nem mindegy hova mentek nyaralni
2015. jún. 1. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat, az activity (meg a többi is)nagyon jó ötlet! :D

A Mecsekbe megyünk...

2015. jún. 1. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Kártya: SOLO, Uno, ha van a családban.

Lányomat érdekelte esős időben a hímzés, varrogatás.

[link]

Ország-város-fiú-lány.

Olvasás, naplóírás, futás, görkorcsolyázás.

2015. jún. 1. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyöngyfüzés, társa, és amit a többiek is írtak már.
2015. jún. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!