Anyukák, ki mennyit keres, konkrétan mennyit kaptok kézhez? Mit dogoztok, hány órában?
Bár még anyuka nem vagyok, próbálkozunk a babával, de mivel erre a bérre fogom vállalni, valamilyen szinten ez is mérvadó, úgy gondolom.
Diszpécser vagyok, bruttó 146.400 + műszakpótlék, 110.000 körül kapok kézhez + havi 12 ezer forint cafeteria. 8 órás munkahely, folyamatos műszak.
(A férjem nettó 150 körül keres)
napi 8-ban fogok dolgozni vidéki közgazdászként, nem tudom mik a mai bérhatárok..remélem felajánlják a fizut, mert nem tudom mennyit kellene kérnem.
gyerek előtt(2013) netto 130 at fizettek volna napi 8 órában munkaügyes szervezőként, nem vállaltam el.
Bruttó 320, emellé évi 270e kafeteria és évente kétszer bónusz. Ez általában egy havi fizetés 70-100%-a között ingadozik egyéni teljesítmény és iparági pénzügyi helyzet függvényében.
Egy pénzintézetnél vagyok felsővezető mellett személyi asszisztens.
Nettó 150e Ft a családi adókedvezménnyel, havi bónusz 70e Ft-ig van, cafeteria évi 400e Ft és van egy céges kocsim és telefonom szinte korlátlan használatra.
Heti 40 órát dolgozom, amit bizonyos keretek között magamnak oszthatok be. A gyerekek miatt 8-16-ig vagyok, de ha tudok előbb menni vagy tovább maradni, akkor azt kiveszem péntek délután.
Területi képviselő vagyok egy multinál (nem biztosítási ügynök).
90.000 Ft-ot kapok családi adókedvezménnyel együtt kézhez, plusz 11.800 Ft étkezési utalványt és a buszomat a bejáráshoz 86 százalékban térítik.
8 órában dolgozom bíróságon közalkalmazottként.
Ez van. De több, mint a semmi és attól, mint amennyit otthon kapnék, ha otthon ülnék. És nem utolsó, hogy nagyon szeretem a munkámat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!