Milyen fürdő ruha áll jól egy nem rég szült nőnek (nem bálna kategória)? Vannak még zsírpárnák meg kicsit tönketette az alakomat a gyerek, de viszont az egyberészes olyan nyanyás.
tankini ?:)
Nem mamás, jó nagy választék van belőle és csinos darabok :)
Tankini?
Én a második gyerek után vagyok, van még egy kis felesleg, és a hasamon is sajna megereszkedett a bőr, nem szívesen mutogatom. Én most ebben gondolkodom.
Hát az az igazság, hogy nem igazán fog érdekelni, hogy mi a véleménye az embereknek a testemről. :) Júliusban megyünk nyaralni külföldre, én is filoztam, hogy mit is kellene, hogy ápoljon és eltakarjon, de a bevált kis rövidnadrágos bikinimet fogom ismét felvenni. Lenne még mit lefaragni a hurkáimból itt-ott, 9 hónapja szültem. De most pihenni megyek, megfogadtam, hogy nem izgatom magam a zsírpárnáimon. :)
A tankini jó ötlet lenne valóban, csak abban napozni nem túl jó. :)
két gyerekem van, kevésbé vagyok feszes mint anno és van rajtam kb 5-7 kiló felesleg, de nem igazán izgat.
kétrészes és egyrészes fürdőruhát is hordok, az utóbbi sem nyanyás egyáltalán, egy sportos adidas dressz, kényelmes és mutatós.
Szép is lenne, ha csak a tökéletes testű nők hordhatnának bikinit, akkor kb. a női lakosság 95%-a nem menne át a szűrőn :)
Szerintem ne vedd annyira komolyan, hiszen mint írtad, nem vagy bálna. Pár kg és néhány hurka még nem ok az egyrészesre, de ha nem érzed jól magad benne, akkor tényleg a tankini lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!