Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, megint egy uncsi neves...

Tudom, megint egy uncsi neves kérdés, de leírnátok a véleményetek?

Figyelt kérdés
Még csak ötletelünk a párommal, mert még nem tudjuk azt sem, hogy fiú vagy lány lesz a gyermekünk, de mindkettõnknek megtetszett a Soma név. Tudom becézni nem lehet, meg nem gyakori név. Néha nagyon tetszik és belelkesülök néha meg nagyon elbizonyatlanodok. Vezetéknévhez illik.

2015. máj. 30. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem a mamagésa ugrik be róla, aki egy utálatos pökhendi nagyképű nő, így nekem nagyon negatív ez a név.

De ez csak az én véleményem.

2015. máj. 30. 18:13
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem sértõdök meg. :) Nekem eszembe sem jutott. :D

Nyomom a zöld kezet attól, hogy negatív a véleményed, mert ettõl független hasznos válasznak tartom. (Pláne, hogy ez vélemény, még csak azt sem lehet az ilyen válaszokra mondani, hogy valaki bu*aságot beszél! ) :)

2015. máj. 30. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Soma ferfinev... Nekem nem tetszik. Egy kibírhatatlan természetű kisgyerek volt a lányom ovijaban
2015. máj. 30. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem szép név, ismerek ilyen nevű kisfiút, az egyik legszebb gyerek, akit valaha láttam, pedig nem szoktam ömlengeni mások gyerekein :D Szóval nekem egy gyönyörű kisfiú jut eszembe erről a névről :)

Szerintem teljesen lényegtelen, hogy lehet-e becézni, nem is értem, hogy ez miért olyan lényeges, egy embernek úgyis számtalan beceneve keletkezhet élete során, amik nem a nevéből jönnek.

2015. máj. 30. 18:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Becézést csak azért írtam, mert tudom h sok embernek ez is kifogás. :) Mindenkinek ment a zöld!
2015. máj. 30. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Én elfogult vagyok, mert a fiam is Soma. Nem baj, ha nem lehet becézni, sőt. Egyébként fogják, mert a fiam is volt már minden az oviban, Somi, Somika, Somácska. Szerintem szép név, egyébként a Kornél név magyarítására alkotta meg Kazinczy.
2015. máj. 30. 19:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Kornél is tetszik, de minden K betūst ki kellett lõni, ugyanis a családnév K-ra végzõdik. Számomra lehetetlen kimondani dadogás nélkül. :)
2015. máj. 30. 19:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a mamagésa jut róla eszembe. Pedig a Bogyó és Babócában a sünit hívják Sün Somának. Másodiknak ugrott csak be ő. A Somodi vezetéknevűeket is szokták somának becézni.
2015. máj. 30. 20:14
 9/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik a Soma, és a Samu is ;)
2015. máj. 30. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó választás, nekem nagyon tetszik. Ismerek egy 1 éves Somát, tündéri baba.
2015. máj. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!