Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérdezhetnék azoktól az...

Kérdezhetnék azoktól az Anyukáktól akik egyedül nevelik gyermekeiket?

Figyelt kérdés

3 és 5 és fél évesek a gyerekeim. Sokszor elkeseredem, hogy nagyon nehéz így és nem mindent sikerül megoldanom egyedül.

Minden nap fél 8tól 4 ig dolgozom. Koràn kelünk viszem a kicsit bölcsibe a nagyot oviba, munka utàn rohanok, hogy összeszedjem őket.

Ha intézni kell valamit jönnek ők is velem.

Úgy érzem mostanàban le vagyok merülve nagyon, múlt héten betegek voltak, most én is elkaptam , làzas vagyok es nincs hangom. Imàdom őket, de olyan jó lenne most pihenni vagy aludni kicsit.

Akinek nem sok segítsége van, hogy erősíti magàt, hogy mindent egyedül kell megoldani.

2015. máj. 30. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyszülők sincsenek? Én rájuk bíztam anno a gyereket. Ha te nem tudod, akkor bébiszitter kellene. Muszáj egy kis időt egyedül tölteni, hogy fel tudj toltodni
2015. máj. 30. 07:20
 2/2 anonim ***** válasza:
55%
Nekem egy picim van itthon, lassan hat éves. 5 hónapos korától nevelem egyedül, semmi segítségem nincs, a szüleim dolgoznak, messzebb laknak. Most már sokkal könnyebb, de régebben volt, hogy sírtam dühömben, tehetetlenségből. Igazából recept nincs, túl kell élni. Rendszeresen elkapom a lanyom oviból hazahurcolt betegségeit. Ami segít, h igyekszem gyógyszer, tea, szarazelelmiszer tartalékot képezni, h ha kell, kihúzzuk napokig itthon. Anyukák Sosem alszanak. Nem tudtad? :D Amúgy bár sokszor nem vicces, de humorral oldom a feszültséget. Nem emlékszem mikor aludtam utoljára egy huzamban nyolc órát...de ez is csak szokás kérdése. Sokat beszélgetek, ez nem enged befordulni. Nem szabad ezt tragikusan felfogni! Nálam a barátaim is megszokták, h beszélgetés közben is folyton valamit csinálok. Fontos a jó időbeosztás, szervezés, azon mindig lehet javítani. Jobbulást kívánok Nektek! Ui.: Írj privit nyugodtan, szívesen segítek ha tudok!
2015. máj. 30. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!