Tegezni a védőnőt?

Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, ő sztem már 50 felett. Azt mondta hogy tegezzem nyugodtan, úgy egyszerűbb. Te tegeznéd?
2015. máj. 28. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Tegezd nyugodtan. Szerintem neki kényelmesebb így, nem kell azon rágódnia, hogy kivel tegeződnek és kivel nem :)
2015. máj. 28. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem illetlenség lenne nem tegezni, ha felajánlotta. Mit változtatna, ha magázódnátok? Másrészt, ha nem akarod, akkor kellett volna mondani neki, így utólag elég furcsán jönne ki.
2015. máj. 28. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen, én tegezem a védőnőnket. Én is 24 voltam az első terhességem alatt, ő nem tudom pontosan, de 40 felett. Ha kifejezetten mondta, hogy tegeződjetek, akkor mi a probléma?
2015. máj. 28. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha már megkért, hogy tegezd, akkor tényleg muszáj, de megértem a problémát, mert nekem se jön a számra, ha sokkal idősebb az illető, hiába kéri, egyszerűen furcsa.
2015. máj. 28. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

Nem értem a kérdést. Ha felajánlják a tegezést, akkor tegezés van. Mit zavar téged?

Különben dolgoztál már valahol? Mert ahol én eddig, ott a 65 évest is tegeztük, akárki is volt. Egy védőnő az most mi? Nem miniszter, basszus, vagy magas rangú személy...

2015. máj. 28. 23:39
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Tegezd, hiszen felajánlotta.

Én épp fordítva vagyok gondban amúgy. Velem egyidős a védőnő, de magázódunk, ő nem ajánlotta fel a tegeződést, én meg nem erőltettem. Én nem szokta felajánlani, mert mindig elfelejtem, hogy kinek illik, és nem akarok illetlen lenni. Viszont időnként már félreértésekre ad okot a magázódás. A minap pl megkérdezte, hogy "átfordítja a fejét?" Én meg visszakérdeztem, hogy hová kellene forgatnom a baba fejét. Aztán rájöttem, hogy nem magázódás, hanem a babóról van szó, hogy ő hason fekve át tudja-e fordítani a fejét. Na mindegy, szerintem örülj a tegeződésnek. Az előző védőnőt én is tegeztem.

2015. máj. 29. 00:12
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Mi védőnőnk is sokakkal tegeződik, nekem teljesen természetesen jött, annyira szimpi volt első pillanattól :). Szerintem örülj, hogy ilyen közvetlen és jófej.
2015. máj. 29. 05:42
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Amikor terhes lettem pont helyettesito vedono volt mert az elotte levo is teherbe esett, na de a lenyeg h ot nem tegeztem par evvel volt idosebb nalam, o magazodott. Nem eroltettem. Furcsa is volt h a mellemrol beszelgetunk de nem tegez.

Utana elkoltoztunk uj vedonot kaptunk. Egy kb velem egy idos csajszit, neki is van egy lanya. Mikor eloszor megallt az ajtonkban kezet razott es az volt az elso h ugye nem baj ha tegezodunk. De mi egy korosztaly vagyunk igy nekem ez volt a normalis.

Nalad masabb a helyzet viszont felajanlotta igy miert is ne? Tenyleg megosztod vele az intimebb dolgokat is nem konnyebb tegezodni? :-)

2015. máj. 29. 06:43
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Hát én az orvost is tegezem. :) Sőt, a kutyán állatorvosát is. :) Mi van ebben? A védőnő nem egy államtitkár, vagy egy miniszter. :D
2015. máj. 29. 07:07
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is 50 feletti védőnőm volt az elsp babánál, felajánlotta a tegeződést, szóval tegeződtünk. A mostani védőnő 40 körüli, ő nem mondta, így magázódunk.

Én simán tegezném a helyedben.

2015. máj. 29. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!