Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kell azért...

Tényleg nekem kell azért elnézést kérni, mert felelőtlennek tituláltam, mert dohányzik terhesen?

Figyelt kérdés
Egy jò barátom tesója babát vár,és dohányzik. Bàr ezt akkor nem tudtam,amikor a szitu megtörtént. Beszélgettünk egy baràti körben,felkerült a dohányzás. Én is vàrandòs vagyok,és vki rákérdezett,hogy dohányzom-e még. Kikerekedett a szemem,és mondtam,hogy màr hogy a fenèbe szívnám terhesen. Az is egy barom,aki ilyenkor szívja. Ha ennyi áldozatot nem tudnék hozni,inkább nem vállaltam volna. Erre a baràt tesója kifakadt,hogy ő bizony szívja,mert a dokija szerint is rosszabb,ha leteszi,de ettől ő még nem felelőtlen barom. A barátom meg ma megkért,hogy kérjek màr bocsànatot a tesójátòl,mert sírt miattam,hogy hogy mondhattam ilyet màsok előtt. Nem igazán érzem ùgy,hogy bocsànatot kellene kérnem,de érzem,hogy a baràtom is elvàrja. Ti mit tennétek?
2015. máj. 27. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Más témában, de én is jártam már így, hogy általánosságban mondtam véleményt, és ezzel megbántottam olyat aki beletartozott abba a körbe, de én nem tudtam. Azóta vigyázok az általánosítással :) Tény hogy nem a legfinomabban fejtetted ki a véleményed (ettől függetlenül igazad volt), mivel Ő is kismama, nyilván érzékenyebb mint általában. Nem kell szerintem kifejezetten bocsánatot kérned, max. ha találkoztok megemlítheted hogy nem személy szerint Őt akartad bántani, de hát ez a véleményed, persze tegyen úgy ahogy az orvosával megbeszélte.
2015. máj. 27. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát nemtudom. Ha én dohányzó kismama lennék nem feltétlenül akarnám, hogy ezt sokan tudják. Ha szóba kerülne társaságban lapítanék mint sz@r a fűben, nemhogy még hangoztatnám hogy nekem az orvos megengedte.
2015. máj. 27. 20:58
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
A stílusért elnézést kérnék, de a mondandóm lényegét még egyszer kihangsúlyoznám.
2015. máj. 27. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem is konkrétan rá mondtad, hiszen ahogy írtad nem is tudtad, hogy babát vár, hanem általában azokra akik bagóznak terhesen, azért sértődött meg, mert betaláltál vele, fáj neki az igazság. Ettől még igazad van.

Nem kérnék bocsánatot.

2015. máj. 27. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Biztos nem kérnék bocsánatot!Pláne,hogy Te általánosságban beszéltél erről!Mellesleg maximálisan osztom a véleményedet!Nagycsaládos anyuka....
2015. máj. 27. 23:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy kinek van igaza a sztoriban (szerintem is neked egyébként), hanem hogy te általánosságban beszéltél és nem személy szerint őróla, mivel nem is tudtad, hogy megbántod ezzel. Ha tudtad volna, hogy ő is cigizik, magadban tartottad volna a mondókádat. Ez a lényeg, ennyit elmondanék neki.
2015. máj. 28. 08:13
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Én megvallom őszintén, az elején, míg úgy volt, hogy nem tartom meg, cigiztem.

Aztán, mikor kifordultam abortuszról, elmentem a védőnőmhöz, tanácsért. Ő javasolta, hogy egy, max két hétig fokozatosan csökkentsem az adagot, ne hirtelen hagyjam abba.

Viszont mákom volt, mert azelőtt nagy cigi-kávés voltam, de terhesen megundorodtam a kávétól. Ez teljesen spontán jött. Miután a kávé szagától is felfordult a gyomrom, a cigi se kellett.

De szerencsére a pici teljesen rendben van, fél éves.

Ettől függetlenül 100%ban neked adok igazat.

2015. máj. 28. 09:14
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Én kérek elnézést, hogy fontosnak tartom a gyermekem egészségét. Szomorú, ha egy édesanyának ez nem számít. Egy 0%-os.
2015. máj. 28. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt megmutatnám neki

2015. máj. 30. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!