Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan családot, ahol...

Ismertek olyan családot, ahol a gyerekek nem voltak bölcsisek és az anya tényleg otthon maradt a gyerekekkel 3 évig?

Figyelt kérdés
Milyennek látjátok őket? Mit gondoltok, ez ritkaság manapság?
2015. máj. 27. 14:34
1 2 3
 11/21 Jázi :) ***** válasza:
100%
Nekem még csak egy van és szerintem sajnos ennyi is marad a létszám. Férjem ritkán van itthon, ami se nekem se a gyereknek nem a legjobb. De így legalább én itthon lehettem neki mindig. Viszont most látom milyen nehéz lesz elhelyezkedni munka téren egy gyerekkel is, nem még ha esetleg egyet-kettőt bevállalunk.
2015. máj. 27. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Négyes és nyolcas vagyok. nekem sem volt semmi segítségem, így nem lett volna más választásom. Soha nem bántam meg, hogy 7 évet itthon voltam, inkább azt bánom, hogy a Gyet-et már nem használtam ki.
2015. máj. 27. 14:43
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
Most az a lényeg hogy jó sok ideig maradjál otthon? Mert ha jól gondolom 3 gyerek után nem is akarsz visszamenni dolgozni.
2015. máj. 27. 14:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vagyunk többen is. Nekem 2 hét múlva lesz 3 a kicsi, augusztusban kezdi az ovit. 5 év 10 hónap itthonlét után megyek vissza dolgozni ősztől.
2015. máj. 27. 15:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem az a lényeg, hogy sokáig legyek itthon. Visszamennem nem kell, itthonról dolgozom most, ha majd "visszamegyek" akkor napi több órában fogok dolgozni, mint most. Arra is kíváncsi voltam, hogy akik otthonról dolgoztak, mikor nehezedett a pálya, 2 vagy 3 gyerek után?
2015. máj. 27. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Itt ahol élek nincs is bölcsöde,sem a szomszédos falvakban, sem a közeli kisvárosokban. Én élőben még nem is láttam bölcsödét, max képeken a neten.

Én csak ilyen családokat ismerek,akiknél az anya a gyerekekkel marad 3 évig vagy még tovább,fel sem merül semmilyen más lehetőség,mert nincs.

2015. máj. 27. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Lányom júliusban lesz 3 éves és decemberben jön a tesó. Tehát így egy huzamban 6 évet leszek itthon. Több gyermeket nem tervezünk, szeretnék dolgozni újra utána. A lányom nem járt bölcsibe és remélem a kicsivel is maradhatok 3 évig.

A mi baráti körünkben, most kiszámoltam 6 három éven aluli gyerkőc van, ez öt családot érint. Csak egy anyuka adta be a fiát bölcsibe, kétévesen, ő orvos és vissza ment dolgozni. Mindenki más letöltötte otthon a 3 évet. :)

2015. máj. 27. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy egy másik kérdésnél láttam, sokak szerint az kifejezetten rossz anya, aki előbb visszamegy dolgozni.

A környezetemben az a domináns, hogy az anyák otthon maradnak amíg csak lehet, mert nem akarnak vagy nem tudnak visszamenni dolgozni.

Szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmes, ahogy az élethelyzetének megfelelő. Szerintem nem attól lesz valaki jó anya, hogy dolgozik vagy hogy nem dolgozik.

2015. máj. 27. 16:37
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
Két gyerekem van, az elsőnél is bevált, hogy 2 évesen ment bölcsibe, a másodiknál is ez a terv és "sajnos" szeretem a munkámat is... Barátnőmnek három van, ő otthon tartotta a legnagyobbat 4 éves koráig, aki még most egy év múltán sem alszik bent az oviban. Én szégyellem, de 3 kisgyerektől egy kislakásban tuti pár hét alatt megőrülnék - pláne, ha sokat esik :) Nem vagyunk egyformák és egyikünk megoldását sem tartom ritkaságnak.
2015. máj. 27. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok a lepontozó trolloknak!
2015. máj. 27. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!