30 év körüli anyukák! Mi keresztnevetek? Szeretitek?
Figyelt kérdés
Igen, igen, nagyon unatkozom. Gyerkőc alszik, nekem nem sikerül. És kipattant ez a kérdés a fejemből. Kíváncsi lettem, hogy a korosztályomban mik voltak a menő nevek :-) Szép estét!2015. máj. 26. 21:30
31/40 anonim válasza:
Ágnes, szeretem. Majdnem Martina lettem, szerencsére anyu átgondolta :)
32/40 anonim válasza:
Gabriella vagyok, én is 30 éves, és mondjuk azt hogy meg vagyok békélve a nevemmel, de közel sem a kedvenc nevem.
34/40 anonim válasza:
Henriett vagyok és szeretem, mert nem egy gyakori név.
Igaz, pont emiatt sokszor lehajniznak, de sebaj 😀
Amúgy 34 évesen ugye még 30 körülinek számítok? Csak mert a múltkor leközépkorúztak, így már nem tudom, mit higgyek 😅
35/40 A kérdező kommentje:
Persze Henriett, 4-től még lefele kerekítünk :-D
2015. máj. 28. 10:41
37/40 anonim válasza:
Csenge vagyok és szeretem.
Majd 20 éves koromig nem találkoztam még eggyel. (bár gyerekként a bemutatkozásnál szívesen kihagytam volna a "höhöhööö csengőőőő!" reakciót) :)
38/40 anonim válasza:
34. vagyok, aki 34 éves 😀
Azaz már csak pár hónap és 40-es leszek, mert 5-től felfelé kerekítünk? Brühühühü 😜
39/40 anonim válasza:
"Fanni a nevem és imádom,mert szêp és nem tucatnêv."
Dehogynem. Pont, hogy tucat.
40/40 anonim válasza:
Gabriella vagyok. Azzal az eggyel nem vagyok kibékülve a nevemmel kapcsolatban, hogy héber-török eredetű. Én meg magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!