Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek fontos, hogy egy...

Szerintetek fontos, hogy egy gyerek tudja azt is ki a biológiai apja, mégha nincs is köztük semmiféle kapcsolat és nem is volt soha?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 19:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 es.. feltételezett apuka keresve.. de nem vállalta hogy elmegy dns tesztre. perelve meg sose volt. hivatalosan képzelt apa van beírva
2015. máj. 26. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyi idős a gyerek, de amíg kisebb csak mondd neki, hogy az apja nem él veletek. aztán ő majd ő úgyis kérdezni fog, ha már elég érett a válaszra. Mindíg csak arra válaszolj amit kérdez, de őszintén
2015. máj. 26. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
én elmondanám neki. még az első által írt lehetőségnél is, hogy tudja és ne érezze magát becsapva. nekem 3 apám van/volt. az egyik nevelt, a másiktól a nevét kaptam, harmadik meg megcsinált. bocsánat, máshogy nem tudok fogalmazni. örülök hogy ismeretem őket és tudtam ki miért van az életembe, nem tekintettem senkire úgy hogy hazudott nekem. tehát mindenképp elmondanám a gyerekemnek.
2015. máj. 26. 20:13
 14/20 A kérdező kommentje:
hát, ez most bekavarna, ugye mert nagypapa az apa neki... arra számítva, majd rájön mint a mikulásra...
2015. máj. 26. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Minden titok a családban bontja az egységet. A gyerek a titkot érzi és bizony okozhat torzulást a személyiségben.
2015. máj. 26. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:

mennyi idős?

Gondolom az "apa" csak azért apa neki, mert hallja hogy te is így hívod, ezért ő is.

2015. máj. 26. 20:37
 17/20 A kérdező kommentje:
4 éves
2015. máj. 26. 20:45
 18/20 anonim ***** válasza:
az "apa" csak azért apa mert te is úgy hívod, mint egy név, vagy azt is mondtad neki, hogy az apja?
2015. máj. 26. 20:49
 19/20 A kérdező kommentje:
18 AS.. fogalmam sincs. nem az én gyerekem, csak rokonságban van. és megdöbbentünk a történeten picit... anyuka azt mondta, hogy majd rájön a gyerek hogy nagypapa nem az apja, mint a mikulásra... nem mertem megkérdezni, hogy nem zavarja e, hogy őt hívja anyának, a nagypapát apának... ebből hamar gáz lesz ...
2015. máj. 26. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:
ebből már az első osztályban gáz lesz, a diákok le fogják vérfertőzőzni a családot
2015. máj. 26. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!