Melyik név tetszik nektek? Melyiket válasszam?
A vezetékneve Takács és lány lesz a dzületendő gyermekem.
Kornélia, Rebeka, Flóra, Gabriella, Debóra, Életke, Daniella, Lizett, Vanessza, Liliána.
Ha egyiket se gondoljátok jónak, ti minek neveznétek el?
Tetszik Flora Liliana Daniella
Tetszik de nem adnam Rebeka Debora Lizett
Nem tetszik Vanessza Kornelia Gabriella
Az Eletke meg becenev nekem. A gyerekeimnek szoktam mondani, hogy eletem eletkem/eletkeim.
Hogy tetszhet ugyanannak az embernek a Gabriella mega Debóra meg az ÉLetke??
Nekem ezek közül a Rebeka és a Flóra tetszik. Eszembe jutott még: Boglárka, Ágota, Sarolta, Viktória, Petra
Kedves 15-ös, én írtam, hogy tetszik a Gabriella, Debóra, Életke. Mi ebben a különös, hogy ugyanannak az embernek, nekem tetszik e három név? A gyerekemnek egyiket sem adnám, de a felsoroltak közül ezek tetszenek, és?
Ez épp olyan, minthogy élvezem a klasszikus zenét, de tombolok a rockzenére is. Nagy húsevő vagyok, de a tofuval is örömmel főzök. Hűű, de furi... :)
Nekem sem tetszik minden név, amit te felsoroltál, kérdezhetném, hogy tetszhet neked ezek közül mind... tán skizo vagy? :))
Takács Flóra. :)
Tetszene még a Takács Léna, Takács Auróra.
Rebeka, Lizett tetszik.
Az Életke meg borzasztó...
Amit adnék: Kornélia, Flóra, Gabriella, Liliána
Amit még esetleg elfogadnék: Rebeka.
A többi: Debóra, Életke, Daniella, Vanessza: számomra borzasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!