A szülés után, mikor először megjött, azt követően mindig pontosan jött meg?
Figyelt kérdés
Áprilisban jött meg először, 10 hónap után, de most már késik vagy két hete..ez normális? számíthatok rá hogy most még nem lesz rendszeres?2015. máj. 22. 13:43
1/6 anonim válasza:
Egyaltalan nem allt be egybol. Nekem 6 het utan mar meg is jott sajnos, most 7 honapos a fiam, meg mindig ossze vissza menstrualok
2/6 anonim válasza:
Nekem szülés után 3 hónappal jött meg először, azóta ugyanolyan rendszeres, mint a várandósságom előtt.
3/6 anonim válasza:
Nekem szülés után azt hiszem,hogy 8hétre jött meg elöször. Azóta olyannyira pontos,hogy minden hónap 26.jött eddig meg:) Tehát szép rendszeres!
4/6 anonim válasza:
Én azért tesztelnék - feltéve, hogy van esély rá.
5/6 A kérdező kommentje:
nincs, védekezünk, nem ezért kérdeztem, hanem mert hamarosan kis tesót szeretnénk és ahhoz nem ártana a normális ciklus :)
2015. máj. 22. 18:15
6/6 Wiky93 válasza:
Számíthatsz igen.. Nekem szülés után 3hónappal jött meg, hó elején (amúgx mindig hiszon valahanyadikán jött meg szülés előtt. Aztán a kövi hónapba kimaradt, azutániba (mostaniba) megint megjött, el is kezdtem szedni gyógyszert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!