Állatkerten, városligeten kívül hová lehet, érdemes elmenni gyereknapon?
János-hegy, fogaskerekű, gyerekvasút libegő kombinációból bármelyik?
Fogaskerekűre a BKV bérlet is jó. Aztán a végállomásánál ott a gyerekvasút, ahol szokott lenni aznap program, bár nem tudom, hogy most lesz-e.
De onnan elsétálni a János-hegyre a kilátóba vagy libegőzni is jó program lehet.
Megmondom őszintén, hogy Pesten nőttem fel, de az utolsó 15 évben az összes ilyen rendezvény tele volt nem éppen napon barnuló barátainkkal. Nincs az a pénz, hogy ilyen helyre vigyem a gyerekeim.
Ha már fizetek a belépőjegyért, akkor inkább olyan helyre viszem, ahol kevesebb az ingyenélő.
Nem éppen a CSP-re gondoltam. Sőt, nem kell beltérre menni.
Ott van pl. a Szentendrei Skanzen.
De, még egy rakás hely, ahová ellehet menni.
Ja, hogy fizetős?! Hááát, a gyereknevelés ilyen. :)
Manapság nem adnak semmit se ingyen (nem mintha régen ingyen lett volna bármi is!).
Ha vki képes elkölteni a Libegőre, Állatkertre, Gy.vasútra pénzt, az képes ugyanannyit (vagy néhány helyen még kevesebbet is) pl. a Skanzenban is.
Arról nem beszélve, hogy az úti díj (BKV, autó) ugyan úgy kell a Libegőhöz és a gy.vasúthoz is, ha vki felszeretne jutni.
Jobb esetben van BKV bérlet. Na, az pl. jó Szentendre felé is. :)
Furcsa.
Én a MÜPÁ-ra szavazok, kinti és benti programok is vannak, ide nem vetődnek el barnult barátaink annyira.
Ingyenes, csak a parkolásért kell fizetni, ha egyáltalán használod a mélygarázst (de felszínen is lehet parkolni, bkv-t is lehet használni, kultúrált mosdó, büfé-kávézó is van és értelmes ügyességi és kreatív programok, koncertek.
Pedig mi Rákospalotáról megyünk át a város másik felé, mert a Városliget tényleg vállalhatatlan...
2-es és 5-ös vagyok:
Mi is rákospalotaiak vagyunk és eddig mindig mindenhová eljutottunk (autóval vagy bkv-val). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!