Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdemes beruházni egy kád-ülők...

Érdemes beruházni egy kád-ülőkére a babának?

Figyelt kérdés

Erre gondoltam: amit a nagy kádba teszünk műanyag szék, és beletesszük a babát.

[link]

2015. ápr. 29. 14:31
 1/7 sandrachnologic ***** válasza:
Szerintem csak akkor érdemes, ha mar stabilan ul, hiszen ha nem tudja meg a kis gerince tartani magat akkor ebben is csak a korlát tartja majd meg. Nekunk az első gyereknel nem volt, de a masodiknal venni fogunk, mert ha mar stabilan ul majd, akkor tudnak egyutt fürdeni es nem felek, hogy a kicsi megcsuszik vagy hanyattesik a nagy jatszasban 😊
2015. ápr. 29. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Én nem venném meg!

Szerintem felesleges. Ráadásul, ha majd elmentek pl strandra fürdeni, lehet azért fog félni az öledben, mert az ilyen ketyerékhez van szokva.

Inkább fürödjetek együtt, és fogd magad előtt, vagy az öledbe, és játszatok úgy. :)

2015. ápr. 29. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált és sokáig használtuk.
2015. ápr. 29. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
nekünk felajánlották de nem kellett...annyi vizet nem engedek a kádba ami felér annyira hogy jó legyen, plusz mivel tapadókorongos csak korlátozná a mozgásban. a fiam 9hós, pár nappal ezelőttig a kiskádban fürdettem, azt most már a zuhanytálcát megengedem, lesz kb 10cm-s víz, vettünk bele alulra csúszásgátlót, beteszek neki játékokat és vidáman nyúl értük, ide döl felül, elhasal...stb. tehát én nem vennék. persze az más amit az első írt, hogy a másodikhoz venni fog, a biztonsága miatt, de amúgy fölöslegesnek tartom.
2015. ápr. 29. 14:59
 5/7 Wiky93 ***** válasza:

Nekünk biztonsági ülőkénk van, újszülött kortól használjuk, most 4hós.

Amit belinkeltél én biztos nem vennék!

2015. ápr. 29. 19:28
 6/7 Wiky93 ***** válasza:
Köszönöm a lepontozást!!!
2015. máj. 1. 01:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Én biztos nem pontoztam le senkit!

Amiatt vennék amúgy, hogy nagyobb biztonságban legyen, ne csússzon el, a nagytesóval tudjon játszani, ne kelljen behajolni a kádba folyton attól tartva, hogy lesüllyed a viz alá. Szerintem kipróbáljuk majd.

2015. máj. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!