Akkor most melyik nap mehetek haza?
Figyelt kérdés
Vasarnap 3:45kor szuletett a pici holnap vagy szerdan engednek haza? DEBRECEN KENEZY KORHAZROL VAN SZO2015. máj. 18. 16:45
11/16 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés! Elsőkörben attól függ, hogy veletek minden rendben van-e (a babád nem sárgul-e be, nem fogyott-e túl sokat...stb)!
12/16 anonim válasza:
Ja, és a sárgulás egy héttel a szülés után is jelentkezhet...szóval akár aznap is mikor mehetnétek haza. Barátnőm hazavitte a kislányát a 3. napon majd következő héten vihette vissza mert besárgult.
13/16 anonim válasza:
És gondolod, hogy majd itt választ kapsz, ha az orvostól nem?
Hivatalosan 72 órát kell benntartaniuk. Ahol én szültem, ott a császárosokat sem tartották tovább. Szóval számold ki.
14/16 anonim válasza:
hát ha azt nézzük: hétfő 3,45 az 24óra, kedd 3,45 48óra, szerda 3,45 72óra. tehát szinte biztos hogy csak szerda délelőtt jöhettek haza. a keddet nem is értem hogy számoltad.
15/16 anonim válasza:
Amikor én szültem, azt mondták, hogy a protokoll szerint a baba 48, az anya 72 óra után engedhető haza (természetesen együtt szokták őket hazaengedni 72 óra után), ha nincs gond. De szerintem te is meg tudod kérdezni, hogy az adott kórházban mi a protokoll, nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre nem tudnak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!