Álomban terhesség mire utal? A többi lenn.
Figyelt kérdés
Azt álmodtam tegnap éjjel, hogy nőgyógyászati vizsgálat során kiderült, hogy terhes vagyok és a doki hüvelyi ultrahangon mutatta is az 5 hetes kisbabám.
A valóságba tényleg most fogok dokihoz menni, de csak vizsgálatra, mert az utóbbi időben rendszertelen a menstruációm, azonban valóban szeretnénk babát és már féléve próbálkozunk is. Szerintetek mire utal az álom? Hülye válaszok nem érdekelnek, köszi... ;)
2015. máj. 17. 21:29
1/5 anonim válasza:
arra utal, hogy babát szeretnél.
2/5 anonim válasza:
Semmire. Én 15 évesen álmodtam, hogy nagy pocakom van, nemsokára szülök, és 19 évesen estem teherbe (védekezés mellett).
Nyilván szeretnél, azért álmodsz ilyet.
3/5 anonim válasza:
Én már vagy fél éve álmodtam folyamatosan, hogy terhes vagyok, szülök. És rettenetesen csalódott voltam amikor felébredtem és mégsem. Aztán rájöttem, hogy hajaj itt az idő akkor :) Most 20 hetes terhes vagyok :)
4/5 anonim válasza:
Én is álmodtam mar ilyet, de semmire nem utalt. Csak annyi, hogy túl sokat gondoltam a terhességre, ezért álmodtam azt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. máj. 18. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!