Kedves anyukák, szülés előtt álló kismamák? Tényleg bilibe lógna a kezünk?
Csak,hogy minden kedves anyukának,"kismamának már kevésbé" legyen egy jó (napja):) Aki szült az érteni fogja a poént:)
Kellemes olvasást:)
Ugyan nekem még "csak" egy 5 hónapos csajszim van DE..
Mélyen megérintett:))
A szülés,az elképzelés,a mindennapok milyensége...
A lelkembe látott ez az ember aki megírta őszintén a gondolatait,meglátásait.
És a legszebb az egészben,hogy ennek minden percét a fogantatástól élvezzük is:) Elképesztő anyának lenni én úgy gondolom:)
Valahol ha nem is minden sorban,de valahol szerintem mindenki egy kicsit magára ismer!
Ez tükrözi azt is,hogy nem vagyunk tökéletesek,de a lehető legjobbat akarjuk kihozni a helyzetből,magunkból,a gyermekünkből,a minden napokból.
Példaképpen,még ha oly sokan is tiltakoznak a tv ellen,hogy "Huhh de xar anya vagy ha tv elé ülteted a gyereked....
Őszintén bevallom,hogy mikor a fáradságtól nem látok reggel,ellátom a babámat egy jó kávéra vágyom már csak,akkor bezony előfordul,hogy a telefonomon beteszem neki a kerek mesét ha nagyon síros.
Akkor jön az a bizonyos 5-10 perc cseng és én megiszom a már nagyon-nagyon hidegre hűlt kávémat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!