Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti meddig sterilizáltátok a...

Ti meddig sterilizáltátok a cumikat, cumisüvegeket?

Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Elárulom, hogy az 5 perces mikros "sterilizálás" sz..rt sem ér. Lobogó vízben ruhával lefedve, hogy ne lógjon ki kellene 30 percet forralni.

A sterilizálásnak addig van értelme, amíg a baba nem kezd el kúszni, mászni, mindent a szájába venni. ILletve akkor, ha a cumisüvegben marad a tej. Ha azonnal elmosod minden használat után, akkor nem kell sterilizálni 3 hónapos kor után.

2015. máj. 15. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb 4 hónapos korig "sterilizáltam"...

e azért ezek között is különbség van. ..

Ha normálisan használsz egy cumisüveget, akkor az a lényeg, hogy a cucc ne maradjon benne. Tehát én használat után elmostam, aztán forró vízben fedő alatt kifőztem.

Nem használnék semmiféle fertőtlenítős cuccot ez miatt. Szerintem többet árt mint használ.

Mert azért az akkor is kémiai anyag.

2015. máj. 16. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a lepontozást!

Mi nem hasznos abban a válaszban, hogy én 8-10 hónapos kor után alaposan elmostam a cumisüveget, és nem sterilizáltam???

2015. máj. 16. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként a havonta, hetente, naponta egyszeri sterilizálásnak sincs sok értelme. A cumisüveg max az első használatig steril, utána pont olyan, mintha csak elmostuk volna alaposan.
2015. máj. 16. 12:22
 15/15 Vinczellér István válasza:
53%
17 éves koromig, azóta veszélyesen élek!
2015. máj. 21. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!