Együtt vagy külön-külön (gyerekek)?
Most a két gyermekem 1 szobába van ez a szoba igen nagy fiú,lány.Várom a harmadikat.Szerintettek melyik lenne a jobb megoldás ha a 2 egynemű kapna egy "közepes" szobát és aki egyedül lenne az 1 külön kisebb szobába vagy mind a három gyerek maradjon egy szobába(nagyon nagy szobába)?
Az életkor a megszületik a babó:5 és fél éves lány,22 hónapos fiú és az újszülött.
Tapasztalatok,vélemények,ötletek érdekelnének!Köszi szépen előre is.
Én is így gondolom:)
Majd amikor a nagy sulis lesz menjen külön szobába,mert őt zavarni fogja ha a tesóitól nemtud tanulni.
A középső és a kicsi közös szobát kaphat amikor a kisnagylányod sulis lesz,mivel köztük nincs akkora korkülönbség mégha nem egyneműek lesznek (most ők lesznek vagy nem,nem látom,hogy írtad e) is jó tudnak majd játszani:)Mert mire a lánykád sulis lesz mert a kicsi is mehet tőletek külön(ha most 5 és fél akkor jól sejtem,h nem most szeptemberben kezdi a suli ugye?)
Na szerintem ez szupi lesz így,jól írták előttem:)
Szia!
Én inkább a nagylánynak adnék egy külön kisszobát, hogy legyen ideje megszokni a suliban a rendet és a két kisebb maradna egy szobába!
Legalább is nálunk, ha lesz egy harmadik biztos így teszem! Üdv egy 21 hónapos kislány anyukája aki 31 hetes kismama is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!