Ti is így gondolnátok?
Ez kamu.
Az anyjuk nevét is felvehetik a gyerekek. A férj is felveheti a feleség nevét. :P
Szerintem nem szúrja el.
Másrészt felveheti ő is a te nevedet, vagy megtarthatod a sajátodat és a gyereknek adhatjátok azt is.... Nem hiszem hogy ez akkora akadályozó tényező.
Tudom hogy felveheti:)
De nem az enyémet fogja felvenni hanem az apjáét:)
Szerintem is gáz név, de ha szerinted nem az, akkor remélem te is felveszed majd a férjed nevét bizonyítandó, hogy nem zavar, nem csak a gyerekekkel szúrsz majd ki.
Az nem baj, hogy ilyen a neve, nem tehet róla, de nem értem miért kell a leendő gyerekekkel is kiszúrni?
Nem szúrnék ki a gyerekekkel úgy érzem mivel én is felszeretném venni a nevét.Én így szeretem.
18 éves vagyok a barátom meg 20. És nem akarunk még gyereket csak ahogy bemutattam apumnak a barátom rögtön ahogy elment, belém kötött hogy ha lesz gyerekünk kifogják csúfolni.
Apád nem mond hülyeséget, a gyerekek ilyenek, csúfolódni szoktak. De ha nem a neve, akkor a szemüvege, haja, szeplője, vagy akármi más miatt is csúfolhatnak valakit.
Ez a ti döntésetek lesz, nem apukádé. De azért remélem, azt látod, hogy nem rosszindulatból mondta. :)
Most vagy te kamuzol vagy apukád :) Nehogy már ez legyen a fő szempont!
Ismerek olyan nőt, akinek ez a vezetékneve. Férjhez ment, gondoltuk, végre megszabadul ettől a névtől. De nem! Megtartotta! Úgy vette föl az asszonynevét, hogy a férje teljes neve meg az ő teljes lányneve is benne van, például: Horváth Imréné Bugyi Rozália. Hát ez aztán kész. :)
Igaza van apudnak. Nehogy má' összeállj egy Bugyi nevezetűvel. Minimum Klottgatya! Ennél alább ne add.
Egyébként én is ismerek Bugyi nevű egyént. Büszkén viseli a nevét, mert sokkal jobb, mint pl a tucatnév Szabó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!