Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mennyi terhességi csíkkal...

Ki mennyi terhességi csíkkal a hasán mer felvenni bikinit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem a fenekemen meg a mellemen vannak, de szerintem korán sem olyan látványosak a terhességi csíkok, mint ahogy mi megéljük (sok év bölcs tapasztalata után), én a feszesítésre törekszem, ha meg csíkos vagyok meg narancsbőrös, akkor ez van....közhely, de érezd jól magad a bőrödben és miért ne hordhatnál bikinit?
2010. febr. 24. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha lennének csikjaim is felvenném.
2010. febr. 24. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagy melegben az ember legkisebb gondja a narancsbőr...

18éves koromtól egy hírtelen fogyás következtében csíkos a combom és a mellem. Így én már megszoktam (volt rá eddig 11évem) Szerencsére a terhesség alatt nem lett csúnyább.

4hónapos baba anyukája

2010. febr. 24. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ikreket szültem. 2700 gr és 49 cm, másik baba 3500 gr és 51 cm. Ezt csak azért írom, hogy el lehet képzelni, mekkora hasam volt. Teljes egészében szétrepedt, elöl, alul, két oldalt. Most már fogytam, nem látszanak annyira, de megszámolni nem lehet, hány csíkom van. És szilveszterezni 1 búvár-partyn voltunk, bikiniben. És uszodába is járok. Úgy vagyok vele, van 2 gyönyörű gyerekem, fiatal vagyok még, majd helyrejön a bőröm. Különben meg, nem hiszem, hogy engem fognak figyelni nyáron a gyerekmedencében. :)

2010. febr. 24. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, megnyugtattatok! :)
2010. febr. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!