Terhesség után mennyi kb maradt rajtad? Leadtad vagy nem?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 13:56
11/18 anonim válasza:
21 kg-ot híztam a terhesség alatt, és 23 kg sikerült leadnom. 15 hónapja szültem, és 8 hónap alatt sikerült lefogynom.
12/18 anonim válasza:
Egy deka sem maradt rajtam. 3 gyermek. Általában 50 kg volt az induló súly, 10-12 kg-t híztam mindháromszor.
13/18 anonim válasza:
hát nekem nagyon jót tett a terhesség :) 55 kg voltam terhesség előtt aztán elkezdtem hányni vagy 3 hónapig kemény volt,4 kiló fogyással kezdtem majd terhesség végére 63 kg lettem utolsó honapban,és 50 kg lettem szüls után komoly már igy jöttem ki a korházból,ugyhogy sztem valójában fogytam és csak a baba töltötte ki a pocakom,bár az igaz nem is tápláltam már eléggé a méhlepény ezért hamarabb ki kellett jöjjön két héttel
14/18 anonim válasza:
Mindegyik terhességem végére 15 illetve 16 kilóval mutatott többet a mérleg. A szüléssel kb 8-9 kiló ment le (baba súlya,magzatvíz...stb) ,a többi 1 hónap alatt leolvadt,de nem is tettem azért hogy maradjon.... Viszont a bőr megmaradt,a mellméretem kisebb lett, így a 4. gyerkőc születése után 2 évvel vissza szedtem 6 kilót :-)
15/18 anonim válasza:
45 volt a kezdő súlyom az elsővel és a másodikkal is. Az elsőnél 10 kg-ot híztam, majd az utolsó hetekben nagyon vizes lettem, 60-nalültem. 48 kg-mal mentem haza, az a 3 kiló lassan ment le, 3-4 hónap alatt szépen. A másodiknál 13 kilót híztam, nem vizesedtem. 58-cal szültem, 50-nel mentem haza. Nagyon hamar lement, sőt alá is fogytam 1 év alatt sajnos. Most viszont megint 50 vagyok, mióta dolgozom, felszaladt pár kiló, most kezdtem újra mozogni, diétázni.
16/18 Wiky93 válasza:
Kíváncsi lennék miért lettem lepontozva.. Valakinek valami fáj..
17/18 anonim válasza:
Carni bele Wiki!
Ez legyen a legnagyobb öröme! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!