Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet az, hogy a kutyám...

Lehet az, hogy a kutyám hallja a kisbabám szívét a pockomban? A fejét vagyis inkább a fülét mindig odateszi. Sőt amikor eszembe jutott, hogy lehet terhes vagyok akkor is mindig odatette a fejét. Lehet érzi? 9 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekelne, csak nekünk cicánk van. 2 nappal ezelőtt behelyezkedett az ölembe. A 2 első lábát rárakta a pocakomra, és érdekesen mormogott perceken keresztül, közben a babám is nagyon intenzíven elkezdett rugdosni.

Mint tudjuk az állatok nagyon sok dolgot megéreznek, ezt a dolgot miért ne érezhetnék.

21 hetes kismama

2010. febr. 24. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A 2 pulink szeret ugrálni,sokszor így üdvözölnek minket,ha hazajövünk.Amikor terhes voltam nem a hasamra,hanem oldalt a csípőmhöz ugráltak,mintha tudták volna,hogy vigyázni kell.Ha a fiam kint alszik a kocsiban nem is ugatnak.
2010. febr. 24. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy babás magazinban olvastam, hogy a nő kutyája mindig a pocakra tette a fejét. Aztán egyszer csak nem. Kiderült, hogy megszűnt a szívhang, a baba meghalt (pár hetesen). Aztán megint terhes lett a nő, de még nem is tudta, a kutya buksija már ott is volt a pocakján. Az egy egészséges terhesség lett, szép babával.
2010. febr. 24. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dolog ez :) Az én kutyám sokáig nem vette észre, hogy baba van a pocakomban. Szokása volt, hogy amikor valaki feküdt, akkor simán lazán átsétált rajta. Nem nagyon zavartatta magát, hogy ránk lép. Jó, mondjuk nem nagy kutya, tacskó. Aztán amikor már elkezdett mozogni a babám a hasamban, onnantól kezdve kikerülte a pocakomat, és sokat szimatolgatta.

Aztán amikor megszületett, talán két napja voltam otthon, és jöttek keresztanyámék megnézni a babát. Pont senki nem volt otthon, csak én és a picur, a kutya meg nem engedte be őket a szobába, úgy gondolta, hogy neki meg kell minket védenie, mert én még nem vagyok elég erős hozzá :) Amikor a testvérem hazaért, akkor már odébb állt, de addig nem tágított az ajtóból :D

2010. febr. 24. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hallja, de érzi, ahogy sok kisgyerek is megérzi. (látja)
2010. febr. 24. 14:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam,hogy a kutya ha koncentrál meghallja ahogyan nő a fű..onnan gondoltam, hogy esetleg hallja is.
2010. febr. 24. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!