Ti meddig vezettetek?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, és nagyon sok kismamát látok, akit elkísér a párja, vagy talán csak elviszi a vizsgálatokra, és megvárja, nem tudom. Én viszont egyedül közlekedem, a kórházig kb 15 km-t kell vezetni (mert inkább ez, mint a tömegközlekedés. Érdekelne, ti meddig vezettetek/mertetek vezetni?

2015. máj. 11. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél a szülés előtti napig, a másodiknál pedig konkrétan 10 perces fájásokkal vezettem a kórházig :)

Muszáj volt, mert a párom a város másik oldalán volt, a mentő pedig az ügyeletes kórházba vitt volna...

2015. máj. 11. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
38. hétre szültem mindkét gyermekemet. Az elsőnél a szülés előtt 2 nappal még vezettem, karácsonyi ajándékot hajkurásztam a páromnak. A másodiknál is, előző napon még fejlesztésre vittem a járni nem tudó két éves kislányomat.
2015. máj. 11. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül mentem nst-re autóval. Kb. 25 km a kórház. Haza már nem jöhettem, mert vittek a szülőszobára.
2015. máj. 11. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nap is. Vinnem kellett a nagyot suliba, így nem is volt kérdés. Utána ikreket vártam, velük is mindennap vezettem.
2015. máj. 11. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó nap is, mivel a nagyobbik gyereket haza kellett hozni az iskolából, messze lakunk.

De vizsgálatokra a férjem vitt és szülni is. Sokáig dolgoztam, kocsival jártam oda is, a 38. héten is bent voltam néhányszor.

2015. máj. 11. 14:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elejétől fájt a hasam vezetésnél és biciklizésnél, én sosem vezettem kismamaként.
2015. máj. 11. 15:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Szülni vitt csak a párom,még előtte nap is vezettem.Ez mindhárom terhességemnél így volt.3 gyerekes
2015. máj. 11. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Szülés előtti napig:) Apósom jött fel segíteni, de hamar rájöttünk, hogy jobb, ha én vezetek Pesten kismamaság ide, vagy oda...az orvosom nem örült neki... tolatni, hátramenetbe parkolni már csak a tükörből tudtam.
2015. máj. 11. 22:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Szintén szülés előtti napig vezettem, nekem nem okozott gondot.
2015. máj. 14. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!