Adható lánynév a Lilith?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném adni a lányomnak.De sehol sem találom a név jelentését és azt mikor van Lilith nap. :(
Sokan azt mondják Magyarországon nem adható még.De én ezt találtam:
Akkor most adható vagy nem?
2015. máj. 7. 12:07
1/13 anonim válasza:
Lilit-ként adható. De nincs névnapja a naptárban.
2/13 anonim válasza:
"Lilith (vagy Lilit) egy ősirégi keleti istenség aki a teremtésben játszott homályos szerepe folytán először űzetett ki az édenkertből és vált mára a bennünk rejlő "másik énünk", az árnyoldalunk megtesteítőjévé. Lilithről, kinek jelképe igen gyakran a bagoly, nemcsak mitológiai és mágikus szövegek tesznek említést, hanem az irodalom is."
Forrás: [link]
Vagy itt is olvashatsz róla:
3/13 anonim válasza:
Adható.A hugom is olyan nevet kapott,aminek nincsen névnapja.Szerintem válassz egy napot és mond,hogy akkor van.
4/13 anonim válasza:
Adható, de csak Lilit-ként írva.
5/13 anonim válasza:
Lilitként adható. Az én nevem sincs benne a naptárban, mégis van névnapom. Tartsátok Lili névnapkor.
6/13 A kérdező kommentje:
És mi van ha én Lilithként szeretném adni? :(
2015. máj. 7. 15:17
7/13 anonim válasza:
Nem fogják engedélyezni ha fejre állsz sem. Írhatjátok úgy, de minden hivatalos iratban Lilit lesz.
10/13 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Vegul ezt a nevet valasztottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!