Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név?...

Szerintetek milyen név? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

Leendő keresztányomat a mamája és a papája különlegesebb névvel szeretnék megáldani. Lorina

A névvel még nem lenne bajom de szerintetek, hogy megy az Ulrich vezetéknévhez? Még az én nyelvem is összeakad. Hogyan beszélhetném le őket finoman? Nem szeretném megbántani őket.

2010. febr. 23. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Én osztom a véleményed. Nagyon szép név, de az én nyelvem is összeakadt. El is nevettem magam, hogy ezt én sem tudom kimondani.
2010. febr. 23. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Háááát. Elég nyelvtörő, nekem nem tetszik. DE! Az ő gyerekük, ha nekik ez tetszik, akkor senkinek semmi köze hozzá, még neked sem.
2010. febr. 23. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia hát igazábol én 3. nekifutásra tudtam csak kimondani! hát vaahogy ha elmondanád hogy eseltleg valami olyan név nem jutott eszükbe ami jobban passzol de szerinted ez nagyon szép bla bla
2010. febr. 23. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, csak épp nem lehet kimondani a vez.névvel együtt. Csak beszélj velük erről, hogy nagyon nehéz kimondani, biztos, hogy ezt akarják? Egy kisgyerek meg amikor tanulja a nevét... Hát, nem lesz könnyű dolga.
2010. febr. 23. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg őket, hogy mondják ki 5x egymás után. Ha sikerül gratula! Na jó a viccet félre téve, tényleg nagyon nyelvtörő párosítás. Pedig szép név. Ha nagyon ragaszkodnak hozzá, el kell fogadni, az ő választásuk.
2010. febr. 23. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd békén őket, nem a te gyerekedről van szó.

Tényleg gáz így ez a név amúgy, nekem a Lorina sem tetszik.

Ez az ő döntésük.

2010. febr. 23. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Én tök jól ki tudom mondani :) Esetleg javasolhatnád nekik, hogy a két név közé szúrjanak be mégegyet, amivel könnyebb kimondani. És akkor a Lorina a második keresztnév lenne. Attól még ugyan úgy használhatják a Lorinát, az én fiamat is a második nevén szólítja mindenki, hasonló okokból került a második helyre.
2010. febr. 23. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, nem tennék másik nevet közé!
2010. febr. 23. 19:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. febr. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!