Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fülbelövésről lenne szó....

Wiky93 kérdése:

Fülbelövésről lenne szó. Szerintetek mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vasárnap kilövettem 4,5 hós kislányom fülét. Mikor berajzolták jónak láttam, de mikor kész lett otthon elemezgettem és hát szerintem túl kózépen van, majdnem hogy fönt..persze ha nagyon lent lenne az nem tetszene, de úgy gondolom egy icipicit lentebb kéne lennie.. Ti mit gondoltok? Kérlek őszintén írjátok meg!

Szedjem ki, hagyjam beforrni aztán újra lövessem ki? Mit csinàlnátok a helyemben?

[link]

[link]

2015. máj. 6. 11:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

középen*

[link]

[link]

2015. máj. 6. 11:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy kicsit tényleg fentebb van de én nem venném neki ki.
2015. máj. 6. 11:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat nem vagyok jártas a képfeltöltésen..

Köszi a válaszod.

2015. máj. 6. 11:21
 4/13 anonim ***** válasza:
én se venném ki, szerintem ez egyáltalán nem zavaró ... micsoda hajas babád van! :))
2015. máj. 6. 11:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, icipicit fentebb van, de szerintem ez se nem zavaró, se nem csúnya.

Én nem vetetném ki, hagynám így.

2015. máj. 6. 12:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a válaszod, megnyugtató :) Köszii, igen igazi hajasbaba :D :))
2015. máj. 6. 12:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ :)
2015. máj. 6. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
En sem vennem ki semmikepp.picit latszik,hogy fentebb van,de meg mindig jobb,mintha lentebb lenne a kozepetol.szerintem nem gaz.
2015. máj. 6. 12:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtatóak a válaszaitok! Mindenkinek ment a zöld kéz! Utolsó neked véletlen félre nyomtam, félug hasznos válaszra mentem :( (telefonról vagyok) ne haragudj :)
2015. máj. 6. 12:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerontem teljesen jól van, sose mondtam volna meg, hogy nem jó helyen van. Szerintem emiatt ne tedd ki szegény még egy fülbelövésnek, tudom, hogy olyan vészes, és egyszer szükséges rossz, de most azért, hogy 1 miliméterrel lennebb legyen nem érdemes.
2015. máj. 6. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!