Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kaptatok anyák napjára?

Mit kaptatok anyák napjára?

Figyelt kérdés
Én tulipáncsokrot, rajzokat, krepp-virágokat:)
2015. máj. 4. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

két ovisom van, ott verssel és dekorhomokból ragasztott képpel készültek, meg pici cserepes virággal.

itthon a férjemmel tanultak gyönyörű verset, és rajzoltak-hajtogattak-ragasztottak szép üdvözlőlapot. Kaptam mellé egy négy darabos szivecskemarcipánt, mindenkinek jutott 1-1 :)

2015. máj. 4. 23:28
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
2 és fél hónapos fiamtól kaptam egy arany-szívmedált és egy nagyon szép bugyi szettet :)
2015. máj. 4. 23:55
 13/18 anonim ***** válasza:
A kicsi a bölcsiben készített papírszívet adta (a kézlenyomata van rajta), a nagy papírvirágokat készített a suliban. Egyszerre adták át. A férjemtől mezei virágokból álló csokrot kaptam, (hazafelé a két város között megállt, hogy szedjen :), illetve vasárnap étteremben ebédeltünk, hogy ne kelljen bíbelődni az ebéddel.
2015. máj. 5. 06:50
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom miért kellett lepontozni csak azért, mert a 2,5 éves lányom nem ment el egyedül a virágboltba venni nekem egy szál szegfűt???
2015. máj. 5. 08:07
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó, mindenki le van pontozva. Van akinek csak ez az egy öröme van, ne vegyük már el tőle :D
2015. máj. 5. 08:50
 16/18 anonim ***** válasza:
12%
8 évesemtől, saját készítésű képeslapot, saját köszöntő szöveggel :)
2015. máj. 5. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:

A nagytól egy hatalmas csokor virágot, a kicsitől cserepes virágot kaptam.

Az oviban holnap lesz az anyák napi ünnepség, nagyon várom! :)

2015. máj. 5. 09:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Fèrjemtöl egy doboz milka csokit,+fèrjemtöl ès a fiaimtol rozsa csokrot,lányom az óviban versel ès egy szèp szál virágot kaptam hozá.
2015. máj. 5. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!