Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok már a RU-486...

Hallottatok már a RU-486 abortusztablettáról?

Figyelt kérdés
van egy nem túl közeli barátnöm, most 15 éves és ma írta nekem, hogy terhes és ezzel a tablettával akarja elhajtani a magzatot. Addig nem ismertem ezt a förmedvényt, de aztán olvastam róla, hát ez valami brutális!! És hiába akarom lebeszélni róla, hajthatatlan...:( ti mit javasoltok?
2010. febr. 22. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ha ez törvényes akkor semmi közöd hozzá.
2010. febr. 22. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Előző vagyok, és ha orvos írta fel, mert egyedül veszélyes lehet. Én még nem hallottam róla, csak arról hogy valamelyik országban lehet elhajtani terhességet tablettával, azt nem tudom hogy annak mi volt a neve.
2010. febr. 22. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Hát szerintem próbálkozz még a lebeszéléssel, mert ennél még az abortusz is jobb, arról nem is beszélve, hogy az esetek igen nagy hányadában itt is kaparás a vége! Arról nem is beszélve, hogy milyen baromi veszélyes! Főleg egy serdülő szervezetnek.

Mutasd meg neki ezt:

[link]

2010. febr. 22. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

A tabletta itthon még nincs engedélyezve hivatalosan, még csak klinikai kísérletek folynak.

Vérzést eredményez (a nyálkahártya lelökődik) a méhen belül, és így kilökődik a baba is. Nem határozható meg pontosan, hogy a bevételtől számolva hány óra múlva történik meg a vérzés és milyen intenzitással.

Emellett komoly görcsök kísérik, és ha az abortálandó baba már a 12. hét felé tart, simán elképzelhető, hogy felismerhetőek lesznek a kijött anyagban a baba darabkái. Ami normál embernél emocionálisan is durva kilengéseket okozhat.

Nyugaton ebbe (az ellenőrizetlen vérzésbe) több lány bele is halt, elvérzett.

Ráadásul egy 15 éves gyereknek a szülei beleegyezése is kell az abortusz mindennemű fajtájához!!!!!!

2010. febr. 22. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
37%

Te jo eg,ez szornyu amit irt az elozo valaszolo.

Nem tudnal beszelni a szuleivel??

7,5 honapos baba anyukaja

2010. febr. 22. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg fogom próbálni mert ez nagyon borzalmas!!! Még rosszabb mint a "normál". Még szerencse, hogy szülöi beleegyezés kell hozzá. Én 12 hetes terhes vagyok és soha semmiért nem ölném meg a magzatom, ha muszáj lett volna (fejlödési rendellenességek stb.), akkor is ezerszer inkább az 1x-i beavatkozás mint ez a méreg. Akkor még jó, hogy hivatalosan sincs engedélyezve. Ettöl függetlenül tényleg beszélek a szüleivel mert nemtudom valamiért a szívemen viselem a pici sorsát. Köszönöm a válaszokat!:)
2010. febr. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!