Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1800 ft-ból hogyan oldjam meg...

1800 ft-ból hogyan oldjam meg egy heti étkezésünket?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
1800-ból??Sehogy!
2010. febr. 22. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekkel? Miért szülsz ha ilyen rosszul álltok? Nekünk a kuyáink napi adagja kerül ennyibe és nem vagyunk gazdagok csak épphogy megélünk tisztességesen.
2010. febr. 22. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

főzz két napra!

krumpli olcsó tudsz csinálni krumplis tésztát, paprikáskrumplit, krumplifőzeléket.

Levesnek zöldség levest, krumpli levest, esetleg vegyél babot abból is lehet nagy adagot 2 napra levesnek, főzeléknek a főzelék mellé főzz ki tésztát, ez egy sváb étel, de finom.

fagyasztott cukorborsót vegyél az sem drága abból is ki lehet valamit találni.

Elég nehéz, legyen 1 nap mikor hideget esztek.

lassan jön a tavasz akkor olcsobbak lesznek a zöldségek is, húst meg hát majd bepótoljátok ha lesz pénz.

esetleg konzerves darált húst vegyél 200ft körül van abból is lehet valamit kitalálni.

2010. febr. 22. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Harmadik válaszoló vagyok!

kedves második válaszolónak üzenem sajnos sokan vagyunk akik önhibájukon kívűl kerültek rossz anyagi helyzetbe!

nem biztos hogy amikor gyermeket vállalt akkor is rossz volt az anyagi helyzet és különben sem ez volt a kérdés!!!

2010. febr. 22. 18:15
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

húúú hát ez mondhatni lehetetlen. Per fő 1800? vagy egy egész családnak? Hányan vagytok?

MAx,úgy hogy tésztát tésztával,krumliból készült lisztes dolgos ételekkel,rántott levessel....úr isten,nem tudom:( Lövésem sincs hogy oldhatnád meg,de nagyon sajnállak...

2010. febr. 22. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Ez elég durván hangzik... sajnálom, hogy ilyen rosszul álltok!

Gyakorlatilag lehetetlent kérdezel, ennyiből épp hogy kenyeret tudsz venni, esetleg némi tejet...

Tényleg nem tudom. De ha ennyi jut kajára, talán - nem beleszólni akarok vagy kioktatni, csak eszembe jutott az intenet nem olyan fontos, vissza kéne mondani, az is pár ezer Ft, azzal is spórolsz. Én tuti nem a kaját próbálnám a semmiből összehozni, hanem lemondanék minden nem létfontosságú egyébről: telefon, internet, kábeltévé... Sokat lehet így spórolni.

Rövid távon éhen haltok heti 1800Ft-ból - még napi ennyi se nagyon sok a mai árak mellett.

2010. febr. 22. 18:16
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Én 3 napra szoktam nagy adagot,pedig megengedhetnénk,hogy naponta mást együnk.

Krumpli,Kenyér,Felvágott,Tejföl ebből kijön vacsi és ebéd is (mondjuk rakott krumpli és pirítós vajjal)

2010. febr. 22. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Kérdés, hogy milyen alapanyagok vannak otthon.

Mi sajnos minden hó végén így járunk:(

-tejberizs,

-krumplistészta,

-200Ft-os leveszöldségből leves,

- vajas kenyér,

-főtt rizs virslivel,

és hasonlók......

Sajnos nekünk még pelenkára sem biztos, hogy futja.

Baba nélküli jövedelmem br. 220.000Ft volt. A gyed ennek a töredéke.

Ez nem kizárólag a mi hibánk,hogy igy alakul.

2010. febr. 22. 18:20
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

18:20-as vagyok. Az internetszolgáltató hosszútávú hűségnyilatkozatot íratott velünk alá, ano - amikor a párom még jól keresett. De ez már a múlt-hogy jól keres.....

Ha lemondanánk, visszafizethetnénk a különbözetet, azaz több tízezer ft-ot.

2010. febr. 22. 18:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti mi szerencsére nem szoktunk így állni,csak ebben a hónapban kijött a résszámlánk és be kellett fizetni,így kicsit durvára sikerült a hónap vége.Ha mÍndig igy állnánk akkor gondolom sajnos rutinos lennék,de szerencsére nem vagyok.Szóval ezért a kérdésem mert fogalmam sincsen hogyan oldjam meg,egyébként a gyerekek az oviban kajcsiznak hétközben.Igazából apa is tudna a munkahelyén enni,mondtam is neki....
2010. febr. 22. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!