Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekvállalási kedv nőknél...

Gyermekvállalási kedv nőknél manapság?

Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 00:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te meg olvasd el a hozzászólásokat, többen leírtuk, nem a kedv hiányzik. Nem tehetek róla, hogy neked ezek a válaszok nem tetszenek, szállj le rólam.
2015. máj. 2. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
28%
de igenis a kedv hiányzik. nézd meg pl. japánt, ott azért elég jól élnek az emberek, mégis durván fogy a népesség. nem akarnak az emberek gyereket, manapság más dolgok fontosabbak.
2015. máj. 2. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
59%

Köszönöm 12! :)

Nem vagyok "rád szállva" csak teljesen másról beszélünk, és számodra ismeretlen az amit én nap mint nap tapasztalok!

Ezt írtam le, mire te letàmadsz hogy "milyen karrier"? Fogd már fel, hogy másról beszélünk ember!

De én itt be is fejeztem, mert úgysem érted meg amit írok!

2015. máj. 2. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!