Oviból tényleg el kell hozni a nagyot ebéd után, ha otthon vagyok a picivel?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 17:28
11/15 anonim válasza:
Nem, nem kell. Az sem számít, ha GyET-en vagy 3 gyermekkel. Sőt haza viheted ebédelni és vissza is viheted délutánra.
12/15 anonim válasza:
Nalunk pont forditva van. Ugy volt, hogy elkoltozunk, ezert a gyerek nem volt ebedre befizetve, igy delben el kellett hoznom. Itthon vagyok a picivel. Es mar kérdezték, hogy de ugye majd be lesz fizetve mert a gyereknek is jobb ha nem csak 2-3 orat van bent. Szoval nem is ertem ezt a hozzaallast. Meg sosem hallottam hogy kötelező lenne hazavinni...
13/15 anonim válasza:
Ha a gyereket felveszik oviba, akkor napi 4 órát kötelező bent lennie. 2-3 óra kevés. Szeptembertől meg már a 3 évesekre is vonatkozni fog, hogy napi 4 órát oviban töltsenek.
Amúgy az óvoda nyitvatartási idejében bent lehet a gyerek, senkit nem kötelezhetnek arra, hogy ebéd után vigye haza a gyereket, mert az anya nem dolgozik.
14/15 anonim válasza:
gondolom aki egész napra bent hagyja a gyerekét az az érte járó gyest is az óvónők számlájára utaltatja mivel egész nap ők nevelik a gyereket.
15/15 anonim válasza:
14-es, te igen hülye, egy hároméves után hol jár gyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!