Mit tudtok arról a családról, akik 2011-ben lázadtak a kötelező oltások ellen? Magyar Csermely a kislány neve. Akkora hangja volt akkor az apukának, kíváncsi lennék, hogy mi van most velük.
Figyelt kérdés
Nem vagyok mellettük, nem támogatom az elképzelést, jónak tartom az oltási rendszert, egyszerűen kíváncsi vagyok! :-)2015. ápr. 29. 11:22
11/11 A kérdező kommentje:
Én egyetértek az oltási rendszerrel. A nem kötelező oltásokkal már annyira nem. Nem tudom, hogy miért nem lehet ott kiadni egy normális és egységes tájékoztatót a mellékhatásokról, a betegség lefolyásáról stb. Egyes gyerekorvos mindent beadna, a másik meg semmit sem ajánl. Akkor mi, szülők honnan tudnánk, hogy mi a jó? Az én lányaim a menningococcus és pneumoccoccus ellenit kapták/kapják meg, meg a kullancs ellenit. Többet nem. A bárányhimlőn gondolkoztam még, de mire döntésre jutottam (az oltás mellett), addigra a nagyobb (4 éves) kipöttyösödött, a kicsi (8 hónapos) is pöttyösödött a 11. napon. Ti mit adattatok be?
2015. máj. 1. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!