Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A leírtak alapján mennyi...

A leírtak alapján mennyi idősnek gondolod a kislányom?

Figyelt kérdés

-egyedül lépcsőzik le- és fel(kapaszkodás nélkül)

-egyedül csúszdázik (a nagy rendes csúszdán)

-páros lábbal ugrál

-két kerekű futóbiciklivel megy

-karikákat rajzol

Csak kíváncsiság:-)!

2015. ápr. 27. 22:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szuper! RSG az én álmom, remélem tetszeni fog neki is! 2 éves kortól vihetem! Úgy várom, hogy mit szól hozzá. (Ne értsetek félre, nem szeretném ráeröltetni) :-))
2015. ápr. 27. 23:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb a lányom, de nekem is eszembe jutott az RSG.

Sok, sporttal profi szinten foglalkozó (és szakirányú végzettségű barátom van), őket kérdeztem róla.

Mindenki határozottan lebeszélt róla. Túlnyújtják a gyerekeket, ami nem igazán tesz jót a fejlődésben levő testnek.

Ha elviszed, kísérd figyelemmel, hogy pontosan mit csinálnak az edzéseken - lehet, hogy van, ahol lazábban veszik és nem hajtják szét őket annyira.

2015. ápr. 28. 04:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a beszéddel van így! 18 hónapos kisfiam már mondatokban beszél. A játszótéren meg a legtöbb 2-2,5 éves csak annyit mond hogy "nem". Tőlem mindig kérdezik, hogy mit csinálok a gyerekkel, de szerintem ugyanazt mint más! :) Mozgásfejlődése is hiper gyorsan történt (10 hósan már elindult egyedül), de ő óvatosabb típus.
2015. ápr. 28. 07:47
 14/20 anonim ***** válasza:

"Tőlem mindig kérdezik, hogy mit csinálok a gyerekkel, de szerintem ugyanazt mint más! :) "

Valószínűleg sokat beszélsz hozzá és nem faarccal bámulod mint a többi szülő. :)

2015. ápr. 28. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát "kedves" utolsó, ha ennyire nem értesz a gyerekekhez, akkor felesleges okoskodnod. A gyerekek fejlődése eltérő. Az egyiknek a mozgásfejlődése gyorsabb, a másiknak a beszédfejlődése. A fiam beszéde 2 évesen indult be és addig sem csak faarccal bámultam. Ma már 3 éves és hidd el, semmivel sem beszél kevesebbet, mint az, aki 1,5 évesen kezdett mondatokban beszélni (teszem hozzá, ez azért ritka és nem a szülő érdeme főleg).
2015. ápr. 28. 08:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Nálunk is a mozgásfeljlődésben jobb, na de beszédben... Hagyjuk is!

Pedig valóban rojtosra beszélem a szám! Szó szerint minden megért, szóval nem hiába tépem a szám, de nem nagy a szókincse!

2015. ápr. 28. 09:23
 17/20 anonim ***** válasza:

" Hát "kedves" utolsó, ha ennyire nem értesz a gyerekekhez, akkor felesleges okoskodnod. A gyerekek fejlődése eltérő. Az egyiknek a mozgásfejlődése gyorsabb, a másiknak a beszédfejlődése. A fiam beszéde 2 évesen indult be és addig sem csak faarccal bámultam. Ma már 3 éves és hidd el, semmivel sem beszél kevesebbet, mint az, aki 1,5 évesen kezdett mondatokban beszélni (teszem hozzá, ez azért ritka és nem a szülő érdeme főleg)."

Akkor jó tudni, hogy a gyerekeim és a testvéreim is mind zsenik és nem azért van, mert sokat jártattuk a szánkat.

2015. ápr. 28. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Aki 1,5 évesen beszél, az nem zseni, jobb, ha tudod. Én itt a vitát le is zárnám, mert nyilvánvalóan meddő. Szép napot.
2015. ápr. 28. 17:02
 19/20 anonim ***** válasza:
13. vagyok! :) Ezen ne vesszetek össze. Igaz nem egyforma a babák fejlődése, de van ismerősöm aki nem igazán foglalkozott a gyerekével, és 4 évesen sem lehetett érteni, hogy mit mond (mindig berakta a tv elé, és otthagyta). Van szülő,aki egyfolytában mesél, mondókázik, a gyerek meg csak raktározza a szavakat, és hirtelen elkezd beszélni. Én büszke vagyok a fiamra, hogy ennyire fogékony mindenre...és ez azért valamennyire az én érdemem! :) Hamarosan megszületik a tesó, nagyon kíváncsi leszek az ő fejlődésére!
2015. ápr. 28. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:

"Aki 1,5 évesen beszél, az nem zseni, jobb, ha tudod. Én itt a vitát le is zárnám, mert nyilvánvalóan meddő. Szép napot."

Akkor meg minek álltál neki vitázni? Szevasz.

2015. ápr. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!