SZOCPOL-CSOK, mi értelme van, h 120 nappal előbb meg lehet igényeni, ha végül nem lehet igénybe venni mégsem?
az adásvételibe nem kell részletezni hogy miből tevődik össze a vételár(hitel kölcsön csok otthonteremtési fundamenta meg sorolhtnám)hanem kizárólag csak a végösszeget/ vételárat/ eladási árat. nem?
amúgy valaki nekem azt írta itt, hogy a csokkal nem is kell számolni(alapból sem)mert azt talán későn utaják mindig(ha jó emlékszem ez volt az indok)arra csupán ajándékként jó tekinteni..
Én úgy tudtam, h kell részletezni. Hát ajándékként már hiába tekintünk r akkor amikor lecsúsztunk rola.... mert ugye ez kicsit olyan " most vagy soha". Most vesszk a lakást, most vesszük fel a hitelt, jo lenne, h a x honap mlva megkerese minket az állam h " jaj, Ti nem kaptátok meg? tessék." :)... Azért, mive millio körüli összegről van szo, jo lenne, ha úgy csinálnák, h komolyan lehessen venni hsiezn az összeg is komoly. legalábbis
nekünk...
szerintem azt kell részletezni esetleg ha nem egyösszegben kerülne fizetésre, ott a futamidőket, törlesztőket, késedelmiket, szankciókat, stb
egy vevőt, ügyvédet sem fog az érdekelni hogy azért nem fizetsz mondjuk ,ert nem jött meg a csok. nem az állam felelőssége lez..
Egy gyerekre nem millió körüli összegről van szó.
De tény,hogy 500.000 ft sem elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!