Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen korulmenyek kozott...

Milyen korulmenyek kozott eltek? Hany szobaba, hany gyerekkel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 08:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha az 56 m2-re gondoltál, már most félek, hogy mi lesz, ha megszületik a pindúr. Megbeszéltük a párommal, hogy ha 2-3 éves lesz a gyerek, akkor vagy anyós költözik, vagy mi. De inkább ő. Addig meg kihúzzuk valahogy.
2010. febr. 22. 10:33
 12/23 anonim ***** válasza:

90 nm.2 felnőtt 1 gyerek(16.hónapos).Nappali,1 Szoba,1 félszoba,gardrób+ fürdő,konyha.A körülmény?aA tetőérben jó,nemrég csináltuk meg,de lenn még van mit befejezni.Éppen felújítunk,mert az átépítés tavaly megtötént(nyílászáró csere,fűtés korszerűsítés,falaki átrendezése,keritét megcsináltuk 80%-ban a kerteben).Alul pl.mindenhol hiányzik a burkolat(még meg sem vettük,nincs pénzünk,de amint találok,megyek vissza dolgozni), kert katasztrófálisan néz ki,a kutya kennel félkész....tudnám sorolni....

De,megpróbálok nem panaszkodni.Nehéz így lakni(pont tegnap borultam ki)de 1-2 év és készen leszünk és élvezni lehet a gyümölcsét :-)

2010. febr. 22. 10:48
 13/23 anonim ***** válasza:
szia! jelenleg 56 m2, ház, egy szoba, egy gyerek, két felnőtt. Manzárd, spájz, fürdőszoba építkezés alatt. Ha kész lesz, akkor lesz kb. 80 m2, 2 szoba+nappali, két fürdőszoba, terasz. Három gyermeket szeretnénk, bár eddig csak 2-őt van bizonyosan hova tenni, és a 3. lehet velünk egy szobában 1 éves koráig. Utána költöznünk kéne.
2010. febr. 22. 10:50
 14/23 anonim ***** válasza:
35 nm,1 szoba,1 12 hetes baba,2 felnőtt.de hamarosan költözünk nagyobba.
2010. febr. 22. 11:05
 15/23 anonim ***** válasza:

55 nm (2 szobás) panel. Két felnőtt és egy 8 hónapos. De lassan úgy néz ki a lakás, mint egy raktár....

Költözni akarunk még idén, de képtelenség eladni a lakást, egy jó cserét kifogni pedig szinte csodaszámba menne. :-))

2010. febr. 22. 11:15
 16/23 anonim ***** válasza:

55 nm, lakóparki lakás. amerikai konyhás nappali + 2 félszoba (2x10nm). egy 11 hónapos gyerekkel. nem tudom elképzelni, hogy ide szüljek még egyet. nálunk is nagy a zsúfoltság. csak akkor lesz tesó, ha házunk lesz. én 160 nm-es házban nőttem fel, igaz 3an voltunk testvérek, de sokkal jobb volt, hogy volt "terünk". de ezt csak az érti, aki szintén családiban lakik. na majd egyszer... :)

noj

2010. febr. 22. 11:18
 17/23 anonim ***** válasza:
63 nm2 es (1+2 fél szobás) panelben lakunk. 2 gyerekkel (2 és 4 éves) ők külön szobában vannak. Mi a párommal kiszorultunk a nappaliba. Egyébként nekünk teljesen elegendő.
2010. febr. 22. 12:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100 négyzetméteren egy háló,egy gyerekszoba,egy nappali,egy konyha,1 fürdő,2 wc.3-an 1 kisgyerekkel jó körülmények között(12 évig ezért dolgoztunk).
2010. febr. 22. 13:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Saját családi ház, folyamatos újítgatás alatt.

1 nappali (itt alszunk mi galériaágyon), 2 nem túl nagy szoba( külön- külön gyrekszoba-10 éves fiú és majdnem 1 éves lány)

Számomra legjobb, hogy van kert és Bp-en van (külsőbb kerületbe, de még valamennyire bent)

2010. febr. 22. 14:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Családi ház, 90 nm, emeletes, lenn amerikai konyhás nappali, előtér, fürdő, fenn 3 fél szoba, előtér wc, 2 felnőtt 1 gyerek (21 hónapos), még egyet szeretnék még idén. Én teljesen elégedett vagyok így, ja és még van egy garázs, oda lehet lomolni, pakoni, ha ez nem lenne, nekünk is kevés helyünk lenne, mert nem a legjobb az elrendezése a háznak, de én nagyon szeretem. :))
2010. febr. 22. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!