Kimennél külföldre egyedül gyerekkel a pénz miatt, de úgy hogy isten háta mögött dolgoznál és se egy rokon és senki aki segítene ha baj van?
a kint kialakított kapcsolatokra mint tudjuk nem lehet számítani(a kollegád inkább hátba döf kétszer, de szemedbe mosolyog, főnök rugalmassága addig terjed, hogy ne legyél táppénzen, szabit vele egyeztetve vegyél ki)
végszükségben viszont a bankok szívesen adnak hitelt, máról holnapra a kezedben, de nincs lelki társad, vagy akivel tudnál egy őszintét beszélgetni és autót vezetni nem tudsz, általában szervezned kell helyet valakik mellé, vagy vonatozni, buszozni, gyalogolni km-ket
nem tudom mennyire megy át, de olyanra gondolok mint amikor "elveszettnek" érzi magát az ember, nincs akihez szóljon igazából, nincs aki segítene ha úgy adódik.
egyedül nem lenne kérdés,de gyerekkel...?mégha csa x évet is alapozni..
Hat nem tudom milyen szornyu helyeken dolgoztal. Bar a vendeglatas az tenyleg az. En a helyedben nem mennek. Csak akkor mennek, ha sajat berelt lakasba tudnek menni es a gyerekfelugyelet is megoldott lenne, bar nem tudom mekkora a gyerek, de akkor is.
Valamint tenyleg nem ugy tunsz, hogy talpon tudnal maradni kulfoldon, raadasul gyerekkel egyutt. Inkabb maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!