Lehet EGYEDÜL repülőn utaznom (Bécs-New York) ha 13 éves vagyok? 13.
Utazhatsz egyedül 13 évesen s, de a szüleidnek előbb el kell intéznie, hogy kísérőd legyen.
Vagyis:
1. Megy veled egy felnőtt aki szintén Bécs-New-Yorkba megy.
2. Külön szólni kell az adott légitársaságnál hogy 13 éves gyerek mellé kísérőre van szükségük..
Ha nincs felnőtt vagy kísérő, akkor nem mehetsz egyedül.
3: Én úgy tudtam, ingyenes, amikor a volt főnököm gyerekének rendelték a repjegyet, nem emlékszem, hogy az árban ez jelentkezett volna, csak beleírták, hogy assistance szolgáltatást kérnek.
Azért sokat nem csinálnak a légikísérők, legutóbb egy 12 év körüli kislányt láttam hogy kísérnek, a reptéri személyzet vitte be a géphez, nem a légitársaságé (az egyenruháról gondolom), a repülőút alatt nem felügyelték folyamatosan, tették a dolgukat, csak egyszer-kétszer odamentek hozzá megkérdezni, hogy minden rendben van-e, majd leszálláskor a repülőgépnél átadták az ottani személyzetnek.
De ha van valakinek pontos infója arról, hogy ez fizetős szolgáltatás-e, és horror áron van vagy nem, az engem is érdekelne, mert nekem meg a gyerekeim utaznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!