Hogyan éreztessem osztálytalálkozón?
Figyelt kérdés
Babát várok de annyira picur (5 hetes)még hogy nem akarom elmondani.Viszont szeretném ha érzékeltetni tudnám.Hogy lehet hogy lesz babám. (: Mit mondhatnék? Ti hogy célozgatnátok rá? Arra gondoltam hogy azt mondom,hogy majd hamarosan szeretnék babát.Vagy ilyesmi? :)2015. ápr. 23. 16:18
1/11 anonim válasza:
Igen, ennyi. Hamarosan szeretnétek babát.
2/11 anonim válasza:
Ha nem akarod elmondani, miért akarod belehúzni magad egy olyan szituációba, ahol neked szegezhetik a kérdést, hogy terhes vagy-e?
3/11 anonim válasza:
Most ennek mi értelme lenne? Vagy mond meg vagy ne mond semmit.
4/11 anonim válasza:
Én sehogy nem célozgatnék, semmi közük hozzá.
5/11 anonim válasza:
gondolod, hogy te virágnyelven rejtjelezel, de ki nem mondod és ők meg nem kérdeznek rá egy egész délután alatt vagy mi??
6/11 anonim válasza:
vagy esetleg, ha itallal kínálnak akkor nem kérek, mert próbálkozunk a babával, vagy ilyesmi..
7/11 anonim válasza:
Ha egyszer nem akarod elmondani akkor mégis miért olyan fontos, hogy tudják? Nem hiszem, hogy a családtervezés az 5-10 évente látott osztálytársakra tartozik vagy érdekli őket.
8/11 anonim válasza:
5 hetesen még a családnak sem mondanám el nem hogy kívülállóknak.
9/11 anonim válasza:
Miért kell célozgatni, éreztetni, ha nem is akarod elmondani? Vagy el akarsz vele dicsekedni? Akkor mondd el. Nem értelek, komolyan. Ha nem akarod, h alkohollal kínáljanak, mondd, h nem ihatsz, bocsi, gyógyszert szedsz. Így nem szegezik neked a kérdést, h csak nem terhes vagy?? Vagy pont ezt akarod?
10/11 anonim válasza:
Dicsekedni akar, csak még nem mer direktben, ennyi. Szerintem vagy dicsekedj nyíltan, vagy ne mondj semmit, ez így tök gáz, hogy teszed a halvány utalásokat, és várod, hogy hanyatt essenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!