Mit gondoltok erről a névről? Jól hangzik?
Figyelt kérdés
Kovács Iván Barna.Ez lesz a kisfiam neve. :)2015. ápr. 23. 13:35
11/16 anonim válasza:
Nekem is egybeolvad. Ková Csiván... A Barna meg csak simán nemtetszik.
12/16 anonim válasza:
Nekem olyan érzés, mintha csak a Kovács Iván lenne a név, a barna meg jelző.
Pl. Kovács Iván barna hajú. Vagy Kovács Iván barna. Nagyon furcsa a végén a Barna szó, ami ha a Kovács után következik, akkor egyértelmű, hogy név, igy meg csak egy külön szó a végén.
14/16 anonim válasza:
Nekem se tetszik így egyben. Egyenként nincs bajom a nevekkel. De valahogy a Kovács után az Iván nem az igazi, mert egybeolvad és ugyanúgy benne van a -vá szótag, amitől furcsa mondókaszerű lesz.
Esetleg a Kovács Iván Barnabás jobban hangzana, ha mindenképp ezt szeretnéd.
Vagy esetleg lehetne az Iván a második név. Nem tudom mennyire vagy biztos a döntésedben.
15/16 anonim válasza:
Értem az előttem szólókat is, de nekem pl. tetszik.
16/16 anonim válasza:
Tényleg nem az igazi...én inkább Kovács Iván Barnabást adnék, bár igazuk van az előttem szólóknak, hogy az Ivánnal egybeolvad a Kovács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!